SelinYakgul Gul3346 hayır canım net fiyat daha konuşmadık maalesef ama fiyatlar artmış durumda. Bende bu hafta döndüm medikale çünkü diğer doktorum daha abartı bir fiyat vermişti 🙄
SelinYakgul dml33 yaaa burda da birçok postta depend okuyunca kesin almalıyım diye düşünmüştüm oysaki. Dur bu hafta da gidecem doktora o arada sorayım bunuda 🤭
dml33 SelinYakgul sor aynen belki gerek kalmaz hastane verir bn 4 tane koymustm 2 tane kullanildi hasta bezi sonra normal pede geçtim cok kanama olmadi
SelinYakgul dml33 burdan da bilgi veririm size. Bakalım ne diyecek doktor. İnşallah gerek kalmaz ya o da değişik psikoloji sonuçta 🙏
dml33 SelinYakgul kolay sezeryan korkulck bisi yok fotoğraf falan çekio mu ki doktor doğumda cok güzel oluo o😀
dml33 SelinYakgul ay ne guzelms fotografci cekck o zmn daha iyi bbm kızda doktor cektirmisti hemşireler sagolsn onlar var 🤣
SelinYakgul dml33 kuzenimin doğumunda da hasta bakıcı abla sağolsun çekmişti. Medikalde de bildiğim kadarıyla 20 poz ücretsiz veriliyor 🥰
dml33 SelinYakgul söyle belki çekerler dokror k3ndi telefonuna cektirmisti bn dokrordn aldm cekende fotografci gibiymiş güzel cekmis🤣
ebrucevik18 Gul3346 bende o kadar ağrıyı acıyı kaldıramam diye korkuyorum bi de kesi veya yırtık olursa inşallah olmazda onlardan çok korkuyorum bu kontrolde belli olacak doğum şeklimiz ama doktorum normalden yana istegime bağlı sezaryen yapmaz kesin
Gul3346 ebrucevik18 vajina masajini doktoruna sor önerdiği yağ ile birlikte normal doğum için vajina masajini yap hiç yirtigin olmaz. Birde normal doğum istiyorsan açma hareketlerine vs başlarsın .
SelinYakgul dml33 ya birde sezaryen ağrılarınız nasıldı kaç gün sürdü yani net oturup kalkma işi. Eşimin annesi rahmetli demiştim hatırlarsanız. Benim annemde ameliyatlı ve rahatsızlığından dolayı kendi evinde yatması gerekiyor. Herkes çocuğun huyunu öğrenene kadar tek kalma diyor. Kaç güne halledebilirim kendi işlerimi acaba
dml33 SelinYakgul cnn.3. Gün kontrolünde kızım kuvez3 girdi 1 hafta kaldı bn günde 3 kere gidip geldim eve geldim yemek yaptm 3 4 güne toparlamıştım 1 haftaya gayet rahat hallettim işlerimi
SelinYakgul Melekk-911 ay inşallah öyle olur ya. Kayınvalidem yok, annem ameliyatlı görümcem Kıbrıs’ta , kız kardeşim Ankara’da 😂😂 öyle olunca kim yardımcı olacak bilmiyorum , bı sebeple korkuyorum işin açığı 🙄
SelinYakgul dml33 kusura bakma bugün bi tuhafım 🤷♀️ Küvöze neden girdi kızın söylemiş miydin ? Erken doğum falan mı ? Ama 1 hafta da net toparlanma gayet güzel olmuş maşallahhhhh 🧿🧿
dml33 SelinYakgul 35 haftalık doğum yaptm skintisi olmadi emmedi sarılık oldu enfeksiyonda cikti 1 hafta kaldı o yüzden cnm
dml33 SelinYakgul çok yurudum dogumdn sonra hemşireler artk yürüme yorma kendini dediler gaz çıkaramadım lavman yaptilar 🤣o kadar yurumeye onun iyileşmeye etkisi cok oldu evdede hıc oturmadm hep yurudum dolandm hastaneye yatınca bide hergun 3 kere git gel merdiven in cik araba yüksekti ona tirman😅toparladm
SelinYakgul dml33 lavman haricide sanırım birde iğne varmış ne derece doğru bilmiyorum tabiki. Ama gaz çıkaramayınca onu vuruyorlarmış. Ay ben adamın yanında utanırım da anammmmmm 😂😂 Allah enerjinden bana da nasip etsin 🤭
dml33 SelinYakgul 2610 doğdu 2450 düştü cnn sislik birde emmedi mamada enfeksiyondn dolayı zorla iciodu kuvezdn sonra düzeldi mama icmesi ama emmedi hıc sağdım 3 ay anca geldi oda âmin kimseye yasatmasn allahm