momm33 dml33 yook çok kısa bakmadı tek tek sırayla gitti yanında da bikaç asistan vardı onlara göstere göstere ilerledi o yuzdende ayrıntılı bakmış olabilir blmıyorum açıkçası
momm33 Melekk-911 ılk başta bi 20dk falan baktı sonra bebeğimin suratını bi türlü dönmedi 😂 yarım saat yuruyuş yap tekrardan gel dedi yürüdüm çikolata yedım falan 😅 sonra bi 6dk falanda yüzüne baktı tahmınımce çok şükür sağlıklı dedi 🧿🐣
SelinYakgul dml33 ben sürekli bugünde doğurmadım deyip duruyorum zaten 😂 ayyy biri bana el atmalı ki şu hastane çantasını ayarlayayım 🤦♀️
SelinYakgul dml33 cumartesi gideyim depend falan alayım artık hazırlayayım ya Allah’ım kendimi ikna edip kaldırmam lazım 😂
Gul3346 ebrucevik18 biz şimdi öğrendik 3500 normal yada sezeryan epidural için de +750 istendi çok saçma olmuş. Arkadaşım Eylül’de 2300e oldu sezeryani abarttilar iyice
ebrucevik18 Gul3346 birden çok yukseltmisler bekliyordum aslında bu civarda ama duymak şaşırttı epidural sezeryandan da pahalıya geliyor o zaman en iyisi normal doğurmak yoksa işin içinden çıkamaz olduk
Gul3346 SelinYakgul size tam fiyat verdi mi medikalpark ? Doktordan çok memnundum değiştirdim belki doğuma tekrar donerim
SelinYakgul Gul3346 hayır canım net fiyat daha konuşmadık maalesef ama fiyatlar artmış durumda. Bende bu hafta döndüm medikale çünkü diğer doktorum daha abartı bir fiyat vermişti 🙄
Gul3346 Ikincimelek gerçekten devlet hastaneleri bu kadar saçma olmasaydı insanlar boş yere bu paraları harcamazlardi sağlık sistemi pert yani. Hemsireyim ama devlet doktoruna güvenemiyorum hemşiresine hhic güvenemiyorum
Gul3346 ebrucevik18 normal olacaklar da o kadar ağrı çekmek istemediği için epidural yaptırıyor. Ben normal olacak olsam epiduralsiz hiç özel tercih etmem
ebrucevik18 Gul3346 bende o kadar ağrıyı acıyı kaldıramam diye korkuyorum bi de kesi veya yırtık olursa inşallah olmazda onlardan çok korkuyorum bu kontrolde belli olacak doğum şeklimiz ama doktorum normalden yana istegime bağlı sezaryen yapmaz kesin
dml33 SelinYakgul hazır olsn nolur nolmaz doktora sor sezeryan sonrası hasta bezi kullandilar bnde meselaa hastanede verioms bazen depend dikistn kullanmiolarms
SelinYakgul dml33 yaaa burda da birçok postta depend okuyunca kesin almalıyım diye düşünmüştüm oysaki. Dur bu hafta da gidecem doktora o arada sorayım bunuda 🤭