Neriman64 Peliiin evet bugün kontrolüm vardı haftaya salıya gün verdi zaman durdu nasıl geçecek bilmiyorum 🙈😂😂😂
marbling10 Peliiin benimki de 22 si inşallah 🥰 sizin tarih çok güzel ama ben özellikle 22 si isTedim oğlak burcu olsun diye🤭
MinikMucizeninAnnesi Bende bu tarihi çok istedim 38.haftam oluyordu tam doktoru iknaaaa edemedim ya 😬 29 aralığa gün verdi 39.haftayı doldurmamı istedi bebiş 2 hafta önden gidiyor kilosu falan yerinde 38i kabul eder diye düşündüm ama yanıldım😅
Peliiin MinikMucizeninAnnesi hadi ya benimde 39+3 oluyor o tarihte tam 😊 20 Aralık pazartesi yazmış bende 21 olsun dedim güldü tamam dedi 😊
anneadayiii271 MinikMucizeninAnnesi bence beklemisken tam bekleyin bari yılın ilk ayı olsun son ayı olunca yaş konusunda sıkıntı oluyor yıl olarak yaşına giriyor ama ay olarak girmiyor yinede siz bilirsiniz tabi 🤗😇
elizli_gunler Peliiin amin inşallah, çocuklarımız da tanışsın isterim güzel bir uygulamadan güzel arkadaşlıklar oluşsun inşallah 🙏☺️
Peliiin Neriman64 bende bı yandan zaman geçsin istiyorum bı yandan korkuyorum heyecanlıyım bilmiyorum napcaz 🙈🙈
Neriman64 Asaf_asel_ evet yerleşmiş geçen hafta kafası aşağıda demişti bu hafta da iyice inmiş dedi inşallah gününü bekler🤲🏻❤
esrayeen Selamlar :) benim de 21.12.2021 de olacak doğumum, kilosu düşük olduğu için 38+0 da alacak doktorum beklemenin manası yok dışarıda büyüsün dedi.Yanlız biz durumun şokundan anlamamışız ama tarih çok güzelmiş gerçekden:)
Peliiin esrayeen merhaba bende sezeryan ihtimaline karşı bu tarihi içimden geçirmiştim öyle de oldu şükür 🥰 sizinde hayırlı olur inşallah 💗
Peliiin marbling10 yay mi oğlak mi diye onuda düşündüm de sonradan tarih daha ağır bastı eşimle 21 dedik 🤣