Aselinkooo Leylakkk ablam hep sağda hissediyor kızı olucak 😊 ben hatırlamıyorum nerede hissettiğimi. Bunda da karışık sağda da oluyor solda da belli Bi yerde değil
RabiaAylanil Elifyetim Ben yurtdışında yaşıyorum canım, doktorum ultrasonda söyleyemem yasak dedi kan tahlil yaptı ve 2 hafta sonra sonuç ları geldi hatta kan tahlilde bebeğe dair herşeye bakıyorlar bir hastalığı varmı kemik gelişimine falan
Elifyetim RabiaAylanil neden yasak acaba ultrasonda bakmak merak ettim şimdi 😂😂😂 ama kandan öğrenilmesi ilginç ve güzel
Minanurygt Selam kızlar benim kızım soldaydı her zaman Buda sağda ama cinsiyet bilmiyoruz bazen bu sol sağ tutuyor ama yine de çocuktan çocuğa değişiyor
Aselinkooo Leylakkk yerini sevdi demekki 😄😄 Bn anca net hissediyorum yer bol gezer durur 🤣 hafta ilerleyince Bi yerde kalıyor.
Leylakkk Aselinkooo son haftalar zor oda sıkıştı kaldı artık hareketleri eskisi gibi değil bende bunaldim hergün artık doğ oğlum diyorum ama beni dinlemiyor hala kanalda bile değil 😂😂
RabiaAylanil Elifyetim Çünki burada, bazi kadınlar erkek istediklerini için kız çocukları olmuş yani başka cinsiyet istedikleri için aldırma oluyormuş hep