Ozlem0133 Merhaba kızlar 18 haftalığim bebeğimin cinsiyetini daha öğrenemedim göstermiyor sol alt tarafta hareketlerini hissediyorum benim gibi olan varmı cinsiyetiniz neler çok merak ediyorum ☺️☺️🥰
Leylakkk Ozlem0133 sağdaysa erkek soldaysa kız derler ama ne kadar doğru bilmiyorum benim erkek sağda hep bebeğim
RabiaAylanil Ozlem0133 Ben avrupa da oturuyorum, benden kan aldılar ultrasonda görüp söylemek yasakmış Kan aldırdım 2 hafta bekledim ve kızım olucağını öğrendim canım Türkiye de nasıl oluyor hiç bilmiyorum 🙂🙂🙂
RabiaAylanil Zeyneptuba Ben avrupa da oturuyorum, benden kan aldılar ultrasonda görüp söylemek yasakmış Kan aldırdım 2 hafta bekledim ve kızım olucağını öğrendim canım Türkiye de nasıl oluyor hiç bilmiyorum 🙂🙂🙂
Ozlem0133 RabiaAylanil Türkiye de hiç duymadım böyle ogreneni canım genelde ultrasondan bakıp söylüyorlar
butterfly4 @Ozlem0133 benim ilk gebeliğimde öyleydi hiç göstermedi, çok geç öğrendik göstermiyorsa kız derler bizim de kızdı 😊
Smyrayldrm Leylakkk canm benim de ogkum olacak 20 haftalıgına kadr soldaydı hıc kımıldamaı suamda 24 haftalık olduk sagda oynuyo sureklı cnm saglıkla kucagımıxa almayı nasip etsin hepımıxe ve benım 3. Oglum olacak 🙏
Aselinkooo Leylakkk ablam hep sağda hissediyor kızı olucak 😊 ben hatırlamıyorum nerede hissettiğimi. Bunda da karışık sağda da oluyor solda da belli Bi yerde değil
Ozlem0133 Smyrayldrm amin canım inşallah benim de bir oğlum var bunuda bakalım birdakine öğreniriz inşallah
Leylakkk Smyrayldrm amin canim insAllah artık doğ diye konuşuyorum hergün 😂 benim hep sağdaydı ilk ultrasonda bile doktorum sağ tarafa yerleşmiş dedi🤭
Smyrayldrm Ozlem0133 ınslh cnm bende 12 haftalıkken muhtemelen erkek ddı 16. Haftada. Gostermıuo kendisi ddı 20. Hafta erkek ddın suanda 24 haftalıgım doktoruma dıyrm hocam kesin erkek demi dıyrm guluyor gosteryo, 🤣🤣
Leylakkk Ozlem0133 eski kadınlar öyle diyor canım onların yalancısıyım bende tuttu ama herkeste aynı olmaz tabi😊
Smyrayldrm Leylakkk bazenn degısyo benimde ultrosyanda bakınca solda 🤣ama sureklı sag da hıssedıyrm buyudukce yani kız bebekleri kafası sag da oluyo 🙏