niayk 14+4 haftalik gebeyim, malum havalar da çok sıcak ama ben gebeligimin basindan beri cok az su iciyorum :( Bulanti ve kusmam oluyor, su kaybediyorum ama ne yazık ki birkac bardaktan fazla su içemiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
KemalFatosPolat niayk bende günde 5 l bitiriyorum resmen dakka başı canım su çekiyo geceleride yatmak yerine sürekli tolet teyim
Benay niayk alarm kur her saat başı su desin ve her uyarı geldiğinde zorla da olsa iç içine çilek salatalık Veya limonda atabilirsin bende 17 deyim tansiyonum düşüyor sürekli doktor da su iç dedi 8 bardak içiyorum dedim 12 bardak içmelisin o da en az dedi havalar sıcak terliyorsun ve su kaybediyorsun bu bebek için iyi değil dedi mecburen içiyorum birde bende tansiyon var normalde hep düşük ama azcık sinirleneyim Yada üzüleyim hemen fırlıyor doktorda şaşırdı yazık kadın her gittiğimde yüksek mi düşük mü diyor o da bıktı diyorum doktor hanım az dayan ne kaldı şurda tezkereye 😂😂
EceBaysal niayk içemesen bile kendini zorlayıp içmen lazım su çok önemlidir gebelikte kesede su kaybı olabiliyor tehlikeli bir durum
Figennn niayk Bende icemiyorum su malesef, bu aralar bulantim oluyo hic icemiyorum 10+5 ictikce miydem daha fena oluyo😐
deletedmom321 KemalFatosPolat ya ne güzel ben aklıma gelirse içiyorum resmen zorla. İçemediğimden değil de suyla geçmişte de aram yoktu. Tabi gece uyanmaları sıkıntılı :/
EceBaysal Adım sayar diye program var indir hem su hatırlatıcısıda var bildirim geliyor hatırlatıyor sürekli sana
Mutlulugum Bende su icemiyorum. Doktorum zorluyor ama yinede icemiyorum. Hamilelikten oncede suyu hic aramazdim. Yine öyle. Sevemiyorum bilmiyorum. Hep asit hep asit bagimli oldum artik. Malesef sadece 1-2 bardak iciyorum aklima gelirse oda. Cok sicak olunca bile aa buz gibi su yerine asitli iciyorum. Malesef ne kadar zorlasamda olmuyor
Pelvan niayk lutfen elinden geldigi kadar ic 34 haftaligim ve doktorr suyun cok sinirda seni dogurturabilirler dedi 😟
Lunaa niayk ben yaşadım. Hep vişne kaynattım içtim soğuk soğuk. 15. Haftamdan beri suyu içiorum artık
Elwing niayk mutlaka su içmelisin zorda olsa Suyu yudum yudum iç bir anda kafana dikip içme hem bulantıya sebep olur emde tıkanırsın ve su içme isteğin azalır Mutlaka ölçülü bir su şişen olsun yanında günden güne içeceğin su miktarı artar böylelikle
AyseFahriYalcn niayk canım bende o haftalarda hep öyle oluyordum su mide bulantısı yapıyor resmen sudan igreniyordum ama suya limon damlatip içmeye başladı m ozaman çok rahatladım ve icebildim
essrasr niayk canım beniimde su içince midem bulanıyordu hiç su içmeyen bir insandım ama bebek için ve snn için o kadar faydalı ki zorla içe içe 35 haftayı geçtik şimdi kendi canım istiyor 2,5ltr su içiyorum sende zorla 3-4 bardakla başla yavaş yavaş arttır bebeğin için kendin için♥️
Deletedmom411 14+1 im suyu cok seviyorum ama icince bulantim olup yediklerimi de kusuyorum Allah kolaylik versin icecekler cok kusturuyor beni
gzbrtk niayk bende de çok oldu en sonunda idrar yolu enfeksiyonuna yakalandım öldüm resmen o süreçte ağrıdan acıdan😔😔 içine sevdiğin meyvelerden atıp öyle de tüketebilirsin suyu farklı marka suları dene hepsinin tadı bir olmuyor ben mineralli olanlarda rahat ettim pınar madran, hayat, saka su mineralli su üstünde yazar ona dikkat et 😇