Ezgis54 6+3 ten selamlar🙋♀️ bu bulantilar geçmiyor muuuuuuu kusma yok sürekli bulantiiiiii hayattan soğudum çubuk krakerden soğudum 😀 nasil geçiyor . Sürekli midem calkalaniyooooo
Cemile24 Ezgis54 bulantının tek çaresi prilamdır canım doktoruna yazdır mutlaka. Ben prilam kullanasıya kadar 5 kilo verdim kullanmaya başlayınca 8 kilo aldım 😄
Beyazguvercin2 Ezgis54 ooo daha yeni başlamışsın kuzu şuan 15nci haftada az önce yine kustum geçmiyor maalesef kan kustuğum zamanları bilirim
Selma61 Ezgis54 ben 4 buçuk ayıma kadar çektim ne yediysem fayda etmedi yediğimi çıkarıyordum afedersin leblebi ye iyi geliyor birde yeşil elma
Nebyaa Daha yolun başındasın kuzum 🤣🤣 14ten sonra hap kullanınca hiç bi sıkıntın kalmiyo yavaş yavaş geçiyor
Ezgis54 Yani bunlar benim iyi günlerim miiiii😀😀😀 doktora gittim ama ilaç öneriyorum biraz daha sabret dedi sadece 1 kere kustum ama sürekli bulantim var
Beyazguvercin2 Ezgis54 valla kuzu bu haftalara kadar serumlarla beslendim hala da besleniyorum ağzıma lokma bile vuramıyorum herşey kokuyor burnuma su içsem çıkarıyorum 10 kilo kaybım var kendime gelmem ne zamanı bulur bilmiyorum ama çok çok zorlanıyorum ağlıyorum artık gurbetteyim elim de sürekli poşetle dolanıyorum artık tuvalete bile kusarken yetişemiyorum mecbur poşete kusuyorum bünyeden bünyeye değişiyor sanırım inşallah sen de öyle olmaz kuzu ya prilam diye bir ilaç verdi doktorum onun zerre miktar faydasını bile görmedim
aysnrsvs Beybisininannesi tat alıyor musun bari🤭 bulantıyı bastırsin diye ne bulduysam yedim 18 hafta da 7 kilo o da iyi değil😬😬
Beybisininannesi Ezgis54 midem aç kaldıkça çakallandırdım ben Sevdiğim şeylere yönelmiştim.. baktın olmuyor kızarmış ekmek, ceviz, fındık, muz, ayva gibi şeyler yemeye çalış Biraz kilo alıyor oluyorsun ama kusmaktan daha iyidir
Semaax Ezgis54 ben 16hafta oldum hâlâ kusma bulantı War geçmiyor anam bu kusma 😂hep açim hiç bir şey yiyemiyorum 😕
Ezgis54 Beyazguvercin2 😳😳😳😳😳 Ay Ay geçmiş olsun size tuh sizi bayagi kötü olmussunuz henüz kusmadim ama sürekli bulantim var benimde belkide iyi günlerim bunlar
Yanne Ezgis54 benimde aynı şekilde 6. Haftada kuru bulantım oldu. 7. Haftamda durdu. Şimdi 8.haftadayım günde 3 defa çıkarıyorum ne yesem. Doktoruma prilam yazdırdım bugün umarım iyi gelir. Malesef bu süreçte herkeste oluyor :(
Beybisininannesi aysnrsvs 🤣almıyordum zorluyordum ama allahtan geçtim oraları artık.. şimdilerde de keyif ala ala yiyorum hemde mmmmhhlar eşliğinde… 🤣
aysnrsvs Beybisininannesi 😂 neler yemedim boşuna kilo aldım yemek bitince başlıyordu bulantı hala tamamen geçmedi ama şükür daha iyiyim bende😉
Denizvegokyuzu Ezgis54 Moral bozmak istemem ama 23 haftadan bildiriyorum hala bulantım ve kusmam kesilmiş değil 🤷🏻♀️😅 Doktorun ilaç önerir prilam, kimisine çok işe yarıyor ve rahatlatıyormuş Ve leblebi tuzlu kraker havuç salatalık vs. Deneyebilirsin 🤗🤗 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😇
Ezgis54 Denizvegokyuzu çubuk kraker yiyorum ama sabah fayda etmiyor eyvahlar olsun 23 hafta da hala varsa yandım ben 😪😳
Denizvegokyuzu Ezgis54 Bide yeşil ekşi elma yemek yiyemesemde elma yiyebiliyorum açlığımi bastırıyor meyve sonuçta vitamin girmiş oluyor hemde vücuda😇 canım kötüyü düşünme belki de daha erken biter veya ilaç fayda eder de inşallah rahatlarsın 🤲🏻👍🏻🤗