tomurcukannesi HillKse darısı başınıza inşallah gönlünüzdeki gibi olur☺️ Ama siz her ihtimale göre iki isim düşünün☺️ Sonra bulması çok zor oluyo😄
deletedmom6295 HillKse ablam etkekte altı ay kustu ben öğk demedim kişiden kişiye değişiyor. ama karnım sivriydi ve yüzük testi tuttu sadece
HillKse deletedmom6295 evet bi standartı yok öğrenmiş olduk 😂 bikaç haftaya gideririm merakımı inşallah.
Swraksya Beni anlamışsınız sanki 😅bende öyle mide bulantım falan olmadı ilk zamanlar daha Bi ekşi istiyordum şimdi fark etmiyor acı ekşi tatlı hepsini canım istiyor yiyorum 13.haftadayım bende cinsiyetini bilmiyorum sivilce falan da olmadı çok şükür genelde güzelleşmişsin diyen var bide çoğu kişiden senin kızın olacak lafını duydum hayırlısı bakalım 😍
HillKse Swraksya bi önceki mesajımı bulamadım ne yazdığıma bakayım 🤦🏻♀️ Burdan anlamış oldum ki bi satndartı yok bunun cidden hurafeymiş 😂 kaç hafta daha meraklı bekleyiş sürecek bizim için sonra rahatlarız ♥️
deletedmom6295 HillKse sivrilik şöyle yataktankalkatken karnınız yukarı doğru bildiğiniz üçgen oluyor ilk haftalardan itibaren😀😀
HillKse deletedmom6295 daha erken diye mi acaba benim karnım daha bikaç haftadır dikkat etmemişim de yemişim de yemişim gibi bi göbek yığını karnımın tamamı 😂😂
HillKse gzmygt Allah bağışlasın. net sonuç alana kadar herkesin tecrübesi kişisel oluyor bi başkasına genellememek gerekiyor demek ♥️
Efruzelvineren Neroizm 😂😂😂 aynen 2 kızımda cildim okadar güzelleştiki ama oğlumda yani şimdi başta burnum olmak üzere Nirvana yaptık😂😂😂tatlı konusu na katılıyorum deli gibi tatlı yiyorum
Esracim HillKse belirtilerden bilmem ama bu sene kimse sorsam hepsi erkek. Benimde erkek. Kesin seninki de erkektir 😀
HillKse Esracim 😂😂😂 bazı seneler öyle oluyor ama erkek Senesi kız Senesi diye. Sağlıkla gelsinler yeter bizim ki insan olmanın getirdiği o dayanılmaz merak duygusu 😂😂
Elifeyyup HillKse bbm mesele açık kahverengiydi şimdi köyü kahverengi olmaya başlamış 8 haftalık hamileyim
HillKse Ozgur ya kız için plan kurmuştuk hep hamilelik öncesi vs. Şimdi herkes erkek dedikçe etki altında kalıyor İnsan ve şey oluyor hani kız istiyoruz kesin erkek olacak 😂😂
Lvns HillKse benimde kizim olucak hic mide bulantisi cekmedim tek derdim bas agrisiydi ilk 5 ay evde isik acmadim tatli da ekside her turlu seyi yedim belirti felan fasa fiso seyler bence :)
HillKse Lvns ya ne güzel Allah bağışlasın ♥️ Evet ben de göz bandı aldım. Zaten migren sıkıntısı olan biriyim iyice arttı baş ağrım ilaç da yok malum bikaç hafta meraklı bekleyiş sürecek benim için 🌸♥️
tugbaninmucizesi HillKse 11 inci haftaya kadar hiç bir belirtim yoktu sadece 2 kere mide bulantim 1kere kusmam oldu Allah'ın izniyle oğlum oluyor 💙💎 ama herkeste farkli oluyormuş 😊 simdi 11+4 üz 2 gün önce öğrendim cinsiyeti😊
HillKse tugbaninmucizesi ne güzel Erkenden öğrenmişsiniz bende haftaya gideceğim bakalım meraklı bekleyiş Nihayete erer inşallah ♥️ Belirtilere takılmamak lazım tabi herkesin bünyesi farklı