HillKse Ozgesah355 yeme kısmı tamamen değişiyor kişiden kişiye demek 😂 sağlıkla gelsinler hepimizin ki 🙋♀️
HillKse Kanarya Allah bağışlasın. Herkes de değişik olabiliyor evet bu belirtiler bi sonuca varmak zor 🤷🏼♀️😬
EdanurBa HillKse bende kusma falan yaşadım eksi yedim hep ilk 3 ayım zor geçti 17 haftalığım Ve erkek
HillKse EdanurBa Allah bağışlasın belirtiler ters olmuş sizde de bi standartlı yok tabi bünyeden bünyeye değişiyor 😬♥️
HillKse Ozgur Ozgur Allah bağışlasın sağlıkla gelsinler. Kişiye göre değişine belirtiler oluyor bi genellemeye varmak zor tabi 🤷🏼♀️😬
HillKse tomurcukannesi biz isim vs hep kıza göre düşündük erkek ismi de düşünmeme başladık durum böyle olunca 😂 kişiden kişiye değişiyor elbette 🤷🏼♀️
tomurcukannesi HillKse bende herşeyimi kıza göre düşünmüştüm belirtilermde kızdı ama oğluşum şaşırttı bizi☺️ 32 haftalık oldum hala daha bitane isim bulamıyorum kız olsaydı seçeneklerim belliydi 😄
HillKse KemalFatosPolat herkesin bünyesi farklı elbette ona göre şekil alıyor bu da bi sonuca varmak zor 🙋♀️😂 Allah bağışlasın sağlıkla gelsinler yeter.
HillKse [bilinmeyen] aaa bunu duymamıştım hiç cidden mantıklı birkaç sivilcem oldu gerçekten sivilce hapı kullanmıştım çok önceden sivilce çıkmamıştı uzun zamandır. Sağlıkla gelsinler gerisi teferruat elbette ♥️
HillKse Ozgesah355 bel aştım oluyor yoğun ama bikaç hafta sonra net anlaşılana kadar yorum yapmak nafile. Bekleyeceğiz mecbur 🙋♀️😘
zehracinar HillKse Ben 18. Haftaya kadar her yediğimi kustum çok mide bulantım oldu ama oğlum olucak 🤗
HillKse zehracinar bi hurafeyi bozan hamilelik daha 😂😂 Allah bağışlasın bikaç hafta daha beklemeye devam o zaman 🙋♀️♥️
HillKse tomurcukannesi ya di mi İnsan bi şeye hazırlamış buluyor kafasında kendini 🤷🏼♀️ Sağlıkla gelsin Allah bağışlasın yol bitmiş sizin ne güzel ♥️
Esesli tomurcukannesi ben oğlum olsaydı Yiğit Ömer koyacaktım. Babası başka isme yanaşmadı bile. O hoş geldi içine sindi galiba tamam dedim ama kızım oluyor
HillKse Elifeyyup henüz göğsümde bi değişiklik olmadı biraz daha vakte ihtiyaç var belki beklemedeyiz 😂♥️
Elifeyyup HillKse bbm mesele açık kahverengiydi şimdi köyü kahverengi olmaya başlamış 8 haftalık hamileyim
Buketali HillKse yani öyle bişeyin doğru olduğunu zannetmiyorum 34. Haftadayım kızım olmasına rağmen hala bana erkek annesi diyorlar ve asla mide bulantısı yaşamadım
HillKse Buketali evet tamamen hurafe olduğunu anlamış olduk burada 😂 sağlıkla gelsinler gerisi boş elbette. Allah bağışlasın
tomurcukannesi HillKse darısı başınıza inşallah gönlünüzdeki gibi olur☺️ Ama siz her ihtimale göre iki isim düşünün☺️ Sonra bulması çok zor oluyo😄