Ciceekanne Belacivciv 😂😂 saçma olmuş olabilir başlık ama aceleyle ne yazdığımı bende bilmiyorum 😂🙈 yaptım önceden canım bi sorun olmadı çok şükür 🥰
Ciceekanne portakalsekeri doğrudur kuzum bildiğin mutlaka da ama zararı bana mı bebeğe mi acaba yedim çünkü artık cokkkk geç canım istemişti duramadım 🥺🥺🤭
Ciceekanne Melos12 ahahahah 😂 kolay kız niye yapamayasın bence sen eşin yapıyo diye rahatsındır boşver bazen herseyi bilmemek lazım 😂🥰🤭
Ciceekanne Mervepera kuzumm ben YouTube sufle tarifi yazıyorum orada Merve Oğuz diye bir bayanın tarifi var 8:26 dakikalık bir video onu yapıyorum sürekli veee çok güzel birebir aynısı oluyor tavsiye ediyorum 🥰🥰😁🤗
zamloss123 Ciceekanne yemekten sonra çay demlenene kadar yaparsın canım hemen oluyor zaten hem az da yediklerinizi sindirmiş olursunuz 😂😂🤭
Deletedmom15262 Ciceekanne sufle sıcak anında yapılması lazım yoksa donar bişeyede benzemez eşin gelene kadar çayı koyana kadar 12 dk PİŞEN tatlı gıııı 💓
Ciceekanne Deletedmom15262 evett cnım benimmm yaptım güzel oldı ama biraz bana dokundu çok teşekkür ederim yorumun içinnn❤️🌸