Ciceekanne Kızlarrrr bisey sorcam baya uygulama ile alakasız ama bilmediğim için belki yapan olmustur diye düşündüm 😁 akşama eşime sufle yapmak istedim bu da sıcak yenen bir tatlı biliyorsunuz şöyle birsey düşündüm fırına atmadan 2-3 saat önce yapıp o şekilde bekletsem akşam çaydan sonra fırına koysam acaba sorun olur mu beklediği için daha önce yapanlar var ise bilgi verebilir miiii 🥰🤗🤗
Semy Ciceekanne valla ben keki öyle yaptım kolaylık olsun diye. Ama kazık gibi bişey oldu her zaman ki tarifti oysaki. Malzeme ziyan olmuştu bence yapmayın
portakalsekeri Ciceekanne bir sorun olmaz ama içinde çiğ yumurta olduğu için sana zararlı olabilir canım orta kısmı cıvık pişmemiş kalıyor ya aklında bulunsun☺️
bebegimizibekliyoruz1 Ciceekanne kız olur tabi ben bi yapiyorum 5 kase çıkıyo bazen direk buzluğa atiyorum pisirmeden kaselere paylaştırıp streçle üstünü sonra dolaba koy pişircegin zaman yaparsın sorun olmaz
Belacivciv Ciceekanne Başlık çok komik😂 Hiç öyle denemedim ama harcı hazırlayıp soğutmak iyi olmayabilir kabarmasını önler sanki ama bi deneyin isterseniz, sufle içini gerçi iki dk da hazırlarsınız çünkü
Ciceekanne Semy ama kek ile iç tarifini ayrı ayrı mı yapıyorsun canım karıştırıyorlar tarifte ikisini kek ve iç malzemesini öyle değil mi siz farklı bir tarif mi yapıyorsunuz
UmutsuzPolyanna Öf ya şu hayatta yapamadığım 3 şey sufle, pancake, krep sufle kaya gibi oluyor jdjdjd😀 diğerleri tavadan kalkmıyor ama keşkek mantı sarma aklına ne gelirse 40 yıllık housewife gibi yaparım dmdj🤣🤣
Ciceekanne UmutsuzPolyanna sende benim gibiymişsin kız hiç sevmem tatlı tarzı şeyler yapmayı ama yemek de üstüme tanımam 😂😂
Semy Ciceekanne ben normal kek yapmıştım ama sufleyle benzer diye düşündüm. Bildiğimiz anne keki gibi düşünün onu geç verdim fırına hiç olmadı suflede kek tarzı ya olmaz diye düşündüm ama daha iyi bilen arkadaşlar olabilir
portakalsekeri Ciceekanne hamilelikte çiğ veya az pişmiş yumurta yemek zararlı diye biliyorum araştır istersen bi yanlış bilgi vermeyim canım 😊
UmutsuzPolyanna Ciceekanne yo ben tatlı severim baklava filanda kendim açarım ama bu 3 ü elimden olmuyor çözemedim krep e de bayılıyorum varya 🤤
Poyrazin_annesi Sufle hemen yapılıyo ztn oyuzden eşiniz eve gelınce herseyını bastan yapsanız hem garnti olur 🥰 yemek sonrası yersınız
Ciceekanne Poyrazin_annesi önceden yaptım bi sorun olmadı kuzucum çok teşekkür ederim yine de yorumun için 🤗
Ciceekanne bebegimizibekliyoruz1 öyle yaptım kuzum gerçekten de bi sorun olmadı çok teşekkür ederim 😍😍
Ciceekanne Belacivciv 😂😂 saçma olmuş olabilir başlık ama aceleyle ne yazdığımı bende bilmiyorum 😂🙈 yaptım önceden canım bi sorun olmadı çok şükür 🥰
Ciceekanne portakalsekeri doğrudur kuzum bildiğin mutlaka da ama zararı bana mı bebeğe mi acaba yedim çünkü artık cokkkk geç canım istemişti duramadım 🥺🥺🤭
Melos12 Ciceekanne bence eşinin gelmesine yakın yap yemekteyken direk pişirirsin eşimin en sevdiği benim yapamayıp onun yaptığı şeydir kendisi🤌😂
Ciceekanne Melos12 ahahahah 😂 kolay kız niye yapamayasın bence sen eşin yapıyo diye rahatsındır boşver bazen herseyi bilmemek lazım 😂🥰🤭
Ciceekanne Mervepera kuzumm ben YouTube sufle tarifi yazıyorum orada Merve Oğuz diye bir bayanın tarifi var 8:26 dakikalık bir video onu yapıyorum sürekli veee çok güzel birebir aynısı oluyor tavsiye ediyorum 🥰🥰😁🤗