Akdenizhilal99 Kızlar haftaya 38. Haftamdayım ilk gebeliğim ve çatı muayenesi yaptıracağım normal doğuma uygun muyum diye çok korkuyorum tecrübeli olanlar tecrübesini paylaşabilir mii 🙏🙏🌺
Nurisss Akdenizhilal99 Hiiiiç korkulacak bir şey yok kasmazsan eğer 2 saniyede oluyor anlamıyorsun bile 🙈😘
Deletedmom27272 Akdenizhilal99 bende bugün oldum 39+5 te çatım darmış sezaryen olacağım 😵💫 kendini kasarsan acıyor bir de ilişkiye girmediysen uzun süre onunda etkisi oluyor
Jeatimo Akdenizhilal99 2 kez yapıldı 45 60 saniye sürdü çok basitti kasmayın kendinizi asla ağrı sızı olmadi
Melosunannesi Kendini çatalda 2 dakika rahat bırak biraz geriliyorsun ama gerildikçe daha çok sıkılırsin nefes al sal kendini
Akdenizhilal99 Melosunannesi Herhangi bir alet vs kullanılıyor mu peki? Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
busraabera Aaa merhaba bende 37 haftalık hamileyim benimde çatı muayenesi yapılacak bende merak ediyorum 🙏
Melosunannesi Akdenizhilal99 elle kontrol ediyo iki parmağı ile rahat olursan hiç bisey hissetmesin zaten hemencik bitiyo 2 dakika dediğime bakma bakıp bırakıyo hemen
Akdenizhilal99 Zehra9616 Muayene şeklini merak ediyorum aslında 🙈 Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🌺
Mikrop Deletedmom27272 çatın çok mu dar normal olma imkanı yok mu Benmde darmış ama çok kesilir dikişin çok gazla olur bir ayda iyileşirsin dedi . Ben başka bir doktora daha görüneceğim
[silindi] Melosunannesi çatı muanesi tam olarak ne acaba doğumdan önce rutin kontrolde alttan eliyle açıklı var mı diye bakması mı acaba. Yoksa farklı bi şey mi
Melosunannesi [silindi] evet açıklık var mı diye bakılması illa doğumdan önce olması şart değil 31. Haftada oldum ben hastaneye yatinca rutin kontrol gibi sancım var suyum geldi gibi bi sikayetiniz olursa doktorunuz yapmak ister
[silindi] Melosunannesi hımm anladım benim doktorum da 38 de bakmıştı ama ben onun çatı muanesi olduğunu bilmiyordum 1 cm açıklık var doğum yakında olur demişti zaten su geldikten sonra hastanede sürekli baktılar açıklığa ama hiç acı hissetmedim ben o yüzden acaba farklı bir şey mi diye sordum teşekkür ederim cevap verdiğin için 🥰