Hafizehafdjd bende 31+3 haftaligim sezaryan olucam doktorum en gec 29 ocak 6 subat arasi dedi
Sezeryan
Sevgiliiiii Ocak ayının başına randevu aldım sıra o zman gittigimdd bende konuşayım o zman
Hafizehafdjd 38-39 haftalarda alınıyor genelde. Ben 38+6 da sezaryen doğum yaptım 🙂
cgdm-trzi o zamana kadar beklerken bide erken gelecek olur diyede çok korkuyorum ondan dedim
Sevgiliiiii bende 31+1 im 02.02.2022 istedim günü 38+2 oluyor doktor olur dedi
Hafizehafdjd bende öyle düşünüyordum 😌 bebiş gelmek isterse her türlü gelir ama zamanında doğar inşallah 😍
cgdm-trzi insalah amin❤️
MelekAlyaM tamm canım saol
Hafizehafdjd Aslinda durum son haftalar belli oluyor kendisi nasıl gelmek isterse öyle geliyor 37. Haftada sancım başladı açılmam yoktu bebeğim iriydi bekleyecek durumum yoktu acil sezeryana alındım yani 36dan sonra konusun doktorunuzla zaten nst durumuna göre seyir değişir
minikbirisi Dun nst yapıldı iyi bişey yok dedi işte normal doğumda da azıcık korktuğum için biraz şey yaptim
Hafizehafdjd vallahi yalan söyleyemem sezeryan çok rahattı çünkü ben kendimi çabuk topladım o yüzden birşey anlamadım sezeryandan ve bebek kilolu olduğu için ben çok korktum normal doğumdan yinede bakın son haftaya doğru