Gul33 M93 yataş prestige prime. Yüksek bir yatak, bir tarafı kışlık ve yünlü, diğer tarafı yazlık pamuklu. Çok memnunuz biz 4 yıldır hiçbir şey olmadı hala ilk günkü gibi
Bebegim000 M93 King koil grayson Marka Yatsanın canım biz orta sertlik tercih ettik ve özel ölçü yaptırmıştık yatak odam büyük oldugu için pedsiz yanlız sadece yatak ama boyu ve yüksekliği çok iyi zaten pede hiç gerek yok
sumeyyearas M93 https://imgyukle.com/i/k0Cjuy Saray yatak benimki 1 buçuk senedir evliyim. Pedli . Çok rahat ben çok memnunum . Şu an internette bulamadım ama bulursanız tavsiye ederim fiyatları da makuldu
Fatmabytr İdas kullanıyorum sporcular için olanmis bel boyun fitigim var normalde çok rahat uyuyorum yatakta çok korkarak almıştım çok memnunum
Melis77 M93 bellona soft sellection vguard kullanıyorum canım sanırım 3500 lira civarında ve aşırı memnunum. Yataştan alcaktım aslında ama teslimat süresinin çok uzayacağını söylemişlerdi diye bellonadan aldım iyiki de öyle yapmışım çok rahat hem yumuşak hem kaliteli ayrıca virüs bakteri tutmayan kumaşı var
Ozlem2206 M93 3 ayda bir yön değiştirmiş miydiniz? Ben vivensenin visco yatağını kullanıyorum iki sene olucak hala ilk halinde taş gibi
M93 Ozlem2206 maalesef hiç değiştirmedim aklıma gelmedi taşınma fln oldu. geçen hafta değiştirelim dedim değiştirdik resmen yatamadım yatak çökmüş 🙁