Bebegim000 M93 Yatsan kullanıyorum 3 senedir ve aşırı memnunuz hiç bir şikayet yaşamadık, evet biraz pahalı diğer markalara göre ama verdiğiniz paraya gerçekten değiyor defalarca yatak değiştirmektense iyisini almanızı öneririm 😊
Bebegim000 M93 valla modelini tam bilmiyorum 3 sene oldu alalı şuan evdede değilim fakat eve geçince etiketinden bakıp yazarım bence alın mutlaka memnun kalırsınız :))
M93 Bebegim000 bende çok yatsanı almak istiyorum ama etrafımda kimse kullanmıyor iyi ki yazmışım buraya çok teşekkür ederim bekliyorum çok sağolun 🤗🙏
Bebegim000 M93 benimde etrafımda o kadar çok kişi var ki memnun kalan, hatta annemlerde değiştirdi bizden sonra kaynım falanda hep yatsandan aldı çok memnunlar inşallah sizde memnun kalırsınız 😊
Nurakin077 M93 ben istikbal aldım ama sen nasıl bir yatak aldın acaba ? Çok üzüldüm ben 3500 aşdım bu yıl haziranda aynı yatağı 2020 haziranda anneme aldık o yüzden güvenerek aldım
M93 Nurakin077 tam modelini bilmiyorum ama eşimin yattığı taraf çökme yaptı çok 2.500 3000 civarı bir yataktı çok pahalı olmadığı icin çöktüğüne çok üzülmedim cunku alırkende çok aceleyle aldım pandeminin ortasında göze almıştım. 😞 şimdi güzel kaliteli bir yatak istiyorum yıllarca kullanayım araştırınca herkes yatsan dedi cidden gidip bakınca yatağın kalitesini anladım. Keske en basında yatsana gitseydim 😵💫 belki sizin aldığınız kaliteli çıkar çökme yapmaz cunku baya yazan olmuş yıllardır kullanan varmış benim yatak modeli kötüdür belki
Askiletotomsu Bebegim000 bizim yatakta en ufak bi Donmede sallanıyor .eşim dönerken ben uyanıyorum ben sicrayinca eşim uyaniyir yatak sallandığı için . Ne tercih edeceğimizi anlsmadik ne alsak sallanmaz bilemedik
Bebegim000 Askiletotomsu yatak birazda şans işi ama yumuşak bile sevseniz mümkünse almayın genellikle orta sertlikte olan ve pedsiz ama tam dolu yatakları tercih ederseniz sallanmada olmuyor ancak bu mobilyanızla da ilgili benim yatak ölçülerim özel mesela mobilyaya göre mobilyanızdada problem olabilir yada bilmiyorum baza kullanıyor olabilirsiniz
Yalova77 M93 yataş five-z kullanıyoruz 2 buçuk yıldır ve çok memnunuz. Tatillerde gittiğimiz yerlerde yataktan dolayı genelde hiç rahat edemiyoruz bir an evvel yatağımızda yatmak istiyoruz 😂
Calisananne25 M93 yataş double ducker. 1 seneden fazla oldu kullanıyoruz. En küçük bir deformasyon yok. İnanılmaz rahat, dinlenmiş uyanıyoruz resmen. Bu nasıl rahat bir yatak diye hala söyler eşim. Tavsiye ederim mükemmel.
M93 Bebegim000 rabbim şifa versin K bakmayın hiç düşünmedim 🙏 çok geçmiş olsun dualarım sizinle 💐💐💐💖💖
Bebegim000 M93 King koil grayson Marka Yatsanın canım biz orta sertlik tercih ettik ve özel ölçü yaptırmıştık yatak odam büyük oldugu için pedsiz yanlız sadece yatak ama boyu ve yüksekliği çok iyi zaten pede hiç gerek yok