Gizemyakar hnak61 inşAllah 🌺 ama bu konuda size tek tavsiyem stres yapmayın. Oluruna bırakın. İçinizi ferah tutun Rabbim en doğru zamanda kucağınızı dolduracaktır 😊
Usenmezz99 hnak61 kan testi yaptır canım değerlerin yüksekse hamile kalmaman iiçin hiçbir neden yok üzülme sabret rabbim elbettki duana icabet edecektir 😊🌷🌻🌼inşallah bebiş vardır
sessizizleyici İçinizi ferah tutun test yapın yoksada kafanıza taktığınız içinde adet olamıyor olabilirsiniz ne güzel sorun yokmuş tüplerinizde eşinizde teslin olup sonucu yaradana bırakın stres herseyi etkiliyor
Powergirls hnak61 hangimiz üzülmüyoruzki böylede belirsizlik kötü bisey yap geç üzüleceksin ama hiç değilse tedavi filan olursun
Oznurkk hnak61 inşallah bu kez pozitifi görürsünüz 🥰 Sizi o kadar iyi anlıyorum ki her şeyi gebeliğe yormak sonrasında hayal kırıklığı çok zor oluyor ama ne kadar beklerseniz bekleyin yapmanız gerek
hnak61 Oznurkk eşime diyorum ki her gün bu stresi yaşayacağıma bir gün ağlarım unutmam belki ama yeni ay için umut etmeye başlarım en azından.. oda hiç üzülmeyeyim istiyor.. ben anlıyorum oda üzülmekten korkuyor..