Kızlar öncelikle merhaba, ben 1,5 yıllık evliyim. 1 yıldır düzensiz adet gördüm, 5-6 aydır düzene girdi çok şükür. Doktor bana bir problemim yok dedi ama düzensiz olduğum zamanlar ara ara prolaktin yükseliyordu ilaç içiyodum düşüyordu. 3 aydır filan prolaktinim de normale dönmüştü. Doktor rahim filmi önerdi. Çekildim tertemiz çıktı çok şükür. Eşim de spermiogram testi yaptırdı onunda iyi çıktı. Ben ekstra bu ay folik asit ve yumurta kalitesini artırmak amacıyla bi ilaçta kullandım. Yumurtlama günlerimi de değerlendirdim. 10 gün önce bende ağrılar başladı. Bel ağrısı, mide ağrısı (bu çok farklı böyle midemin ortasına bir şey oturmuş gibi beni maf ediyor) kasık ağrısı ara ara kasıklarımın kemikleri dahi ağrıyordu göğüslerim şişti vs vs. Dedim adet olacağım o yüzden sanırım. Derken adetim 4 gün geçti. Aklıma bebek mi diye de koymaya korkuyorum çok üzülürüm diye. Dedim herhalde prolaktinim çıktı yine. Dün gece yatıyordum eşimle ikimiz elimizi karnıma koyduk. İçimden dua ediyordum. Kıpırdanma oldu karnımda dondum kaldım. Sonra bekledim baya bir daha oldu çok ağladım. Ama yok diye de çok korkuyorum böyle olan oldu mu? Bana bi akıl verin nolur… eşimde test almak istemiyor eğer çıkmazsa ben çok üzülüyorum çünkü…