Byznr281115 Sybabyss normal için bilmiyorum sezeryanda da bnm esim saglıkcı ameliyathaneyr kadar girdi ama sezeryan yapılan yere girmedi biz istesek belki kabul ederdi ama esim zor durumda bırakmak istemedi bide steril ortamı bozmamak adına soylemedi ama Fotograf ve video cektirdik
elisammmm hanifeucar29 Devlet hastanelerini çok kötülemişlerdi tedirgindim giderken 🤷♀️ve benide tekrardan tarama testi için 6 hafta sonra çağırdı inşallah onuda sorunsuz bir şekilde geçiririm 🙏🏻🥰
hanifeucar29 elisammmm 3luyemi girecen 2 niyemi bn 2 liye girmedm 3 luye girdm Ocakda utrosyona girecm
Sybabyss hanifeucar29 refakatcı durumu nası oldu cnm kac kısı kaldı memnun kaldınmı hastaneden ebelerden falan
hanifeucar29 Bide kızlar bnm bebiş küçük gozukuyo 2 hafta önce gittim 17 haftalik dedi 3 gün önce gittim 17 hafta 3gun dedi bnde doktora dedim dedi büyük utrosyonda belli olur dedi suan 19 hafta oldm ama oynamiyo 😏
hanifeucar29 elisammmm canım geldik 2 liye 28 ekimdi makineler kapaliydi dedi pazartsi gel bnde gitmedim 3 luye girdm ama
Kubragb hanifeucar29 cenk naykiya nasıl randevu alıyorsunuz ya ben sürekli bakıyorum talep oluşturuyorum ama bir kez bile denk gelmedi
starmom Merhabalar Erzincan anneleri diyince koştum geldim 🤰🏻 Daha 9 hafta 3 günlüğüz tecrübelerinizden faydalanmak istiyoruz teyzeleri 😊 Neonda doğum yapn oldu mu hangi doktora gittiniz / gidiyorsunuz kimi önerirsiniz ?
hanifeucar29 starmom ben gitmedm ama inac bey diyiyolar 1 ay snra gidecm bnm bebisimde sağ böbreği büyük korkacak bise yok dedi ama ben korkuyom o yüzden neona gidecm inaç beye