Merrcimek Beratalpinannesii Evet ben de küçüklük resimlerine baktım hakikaten koca kafa 😁 Ben şimdi koca kafam diye seviyorum oğlumu kötü bişey olsa dr söylerdi zaten
Blgnr Beratalpinannesii bizim babamızda biraz öyle sanırım ona benzemiş bebişimizde sağlıklı olsunlarda inşaAllah normal Doğum çok istiyordum ama hayırlısı bakalım
Hafsa13 Bayanlar dün kontrolum vardi 36 haftalik olduk bebeğimin karin cevresi 2 hafta geriden geliyomus benim durumumda olan varmi çok üzülüyorum bu arada bebeğim 2600gr 50 cm boyundaymis😔
esilaa Blgnr vanım ben Doğum yaptım doktorum da bana dedi kafası biraz büyük diye doğdu gayet normal sıkıntı yapma bunu
Blgnr esilaa kaç kg doğdu pekii şu anda 3000 gr bizimki daha bir ayımızz var tontiş olcak sanırım baya :)
esilaa Blgnr yemeni azalt o zaman canım doktor da söyler azalt diye zaten normal Doğum istiyorsan zor olur 3780 doğdu bizimki de
Asrinbaby Blgnr korkacak bisey yokmuş valla 🤣 yengem normal doğum yaptı dikişi çok bana diyo sen çok iyisin o 10 gün önce yaptı ben 2 gün önce 😊
Asrinbaby ElifTrk cnm ben yeni doğum yaptım 2 3 haftalık önde gitmesi anormal değil. Ve bizim anlayabilecegimiz bi büyüklük yada küçüklük olmuyo 😃 benim 2 hafta önde dedi bana göre minicik ama sen fark edemezsin dedi doktorm