Blgnr 36 haftalık hamileyim kafa gelişimi 39 hafta ile uyumlu çıktı doktorum bir sağlık problemi olmadığını gelişim olarak önde olduğunu söyledi sadece böyle bir durumla karşılaşan var mıı acabaa
Ayse1608 Blgnr Bizde 30 dayız ama bebeğin başı 10 gün önde 31+3 olarak çıkıyor benimde doktorum bir sıkıntı olmadığını sadece önde olduğunu söyledi canım
anneee Blgnr benimde geriden geliyodu baş gelişimi son haftalarda dengelendi çok şükür 25 gün oldu Doğum yapalı bi sıkıntı YÖK çok takılma Allahım korusun sağlıkla gelsin ☺️
Albatros35 Blgnr kafa büyük olunca normal doğumda çocuğun kafadaki damarların sıkışması riski var ondan canm. Çoğu doktor o riske girmez. Çocuk hasar görmesin diye..
Asrinbaby Blgnr korkacak bisey yokmuş valla 🤣 yengem normal doğum yaptı dikişi çok bana diyo sen çok iyisin o 10 gün önce yaptı ben 2 gün önce 😊
ElifTrk Blgnr benimde öyle çıktı moralim çok bozuldu kafa üç hafta ilerde bel bölgesi geride bacak ileride uzun dedi kafa canımı sıktı normal desi kalem gibi çıkmaz çocuk genetik faktörler dedi ama gel birde bana sor 33 haftalığım bu arada
Asrinbaby ElifTrk cnm ben yeni doğum yaptım 2 3 haftalık önde gitmesi anormal değil. Ve bizim anlayabilecegimiz bi büyüklük yada küçüklük olmuyo 😃 benim 2 hafta önde dedi bana göre minicik ama sen fark edemezsin dedi doktorm
Blgnr İster istemez kafama takıldı Benimde onun İçin 38.haftada karar vericez Doğum şekline dedi bakalım inşaAllah tüm bebişler sağlıkla gelir dünyaya
Merrcimek Blgnr Bizim de öyle canım 29+2 deyim. Dr şimdiki çocukların geneli böyle dedi. Problem yok dedi. Zaten eşimde koca kafalı doğmuş azıcık babasına da benziyor galiba
SevcenMerin Birimde bugün 38 hafta oldu sürekli 2 hafta önden gidiyordu kafası bugün 1 hafta olmuş son haftalara doğru düzene biniyor bende önce çok sıkıntı yapmıştım ama genetikmiş sağlığı yerinde olsunda bunu sıkıntı yapma
Ilkgozagrimiz Blgnr bende en son gittinmde 28+3tum bebis iri dedi 30+3 mus tam 2 hafta ilerde dedi ama bi sikinti olmaz sadece iri bi bebk dedi anasina bakip kucuk bisi olsa ayip olurdu deyip kahkaha bile patlatti 😂😂😂😂
Tugbaumit Blgnr benimde öyleydi canım bebeğin doğum pozisyonu aldımı peki çünkü benimki kafasından dolayı dönemedi 😂 bebeğim doğdu be gayet sağlıklı bir sıkıntısı yok yani kafaya takılacak birşey değil ☺️
KezibanUan Tugbaumit benimki 2 hafta önde canım 29. Haftada doğum pozisyonunu aldı ama normal doğarmı hiçbir fikrim yok🤷🏻♀️
KezibanUan Blgnr benim bebeğiminde 2 hafta önde kafa gelişimi bacak gelişimi sanırım birazda genetik canım koca kafalı eşim 😁 bide boylarımız uzun