2melekannesii___ Merhaba arkadaşlar biz 14 haftalik olduk cinsiyetimiz belli değil daha ☺ haftaya kadar hiç bulantim olmadi ama 4 gündür bulantim var😕 Bu haftalar da olup cinsiyet öğrenen var mi ? Hamilelikte sevdikleriniz ve sevmedikleriniz neler 🤗 Benim en çok sevdiğim sürekli uykumun olmasi 😂😂
MerveeD 2melekannesii___ merhaba 14. Haftada %80dedı doktorum 17+5 olduk ve pazartesi gunu kontrole gıdecegız 😍 mide bulantım 15.haftadan sonra azaldı suan yok cok şükür sürekli lavobaya gıdıyorum cunkı cok su tüketiyorum 😄 en sevmediğim tatlı en sevdiğim limon 🙏❤️❤️
Nesraa_ 2melekannesii___ 17+3 olduk bugün ama cinsiyeti öğrenemedik hala umarım yarın öğrenirim 🙏 Bir de karnım buyumeye başladı ufak ufak kaşıntılar var şimdiden başladım kremler kullanmaya kaşıntı ne zaman biter acaba kasimamak için can atıyorum 😭
Klcaysgl Bende 15+4 haftaliğim henüz bende öğrenemedim cinsiyet 😳 miğde bulantilarim 1 haftadir yok çok şükür ama sık sık açikiyorum tuvalete çikma meselesini dile getirmek bile istemiyorum 🤓
2melekannesii___ Klcaysgl Ayyy bıktım o sorundan alaturka tuvalet olunca daha zor oluyo. Ilk gebeligimde oyleydi cok zorlandim. Dogumun kolay olur egzersiz gibi diyenler vardi ama dogumumda zor olmustu 😑😂😂
2melekannesii___ MerveeD Benimde ekşi tuzlu daha çok hoşuma gidiyir. Ekşi erkek derler bakalm hayırlısı olsun ins. ben en son bir ay önce gitmistm ama çok merak ediyorum 🙈
MerveeD 2melekannesii___ bizim buralarda ye tatlıyı doğur hakkıyı derler 😄 Benımde kızım olacak kısmet olursa doktor kesın konusmasada %80 kız demişti. Ama ınanmıyorum ben tatlı yeyınce erkek ekşi yiyince kız olaylarına
2melekannesii___ MerveeD Bende inanmiyordum ama ilk gebeligimde yemedigim tatli kalmamıştı 1 buçuk yaşında suan kızım 😂
MerveeD 2melekannesii___ işte o yuzden ınanmıyorum bende normalde tatlı yiyenin oglu ekşi yiyenin kızı olur dıyorlar, gercı benımkı dogru cıktı cok limon yıyorum ilk gunden beri kızım olacak nasip olursa ❤️
minikpandammmm 14+ 4 olduk biz de bulantım falan yok iştahım da çok fena açık 🙄😄🙈 8. Hfta biraz bulantı olmustu tek. 12. Haftada doktor erkeğe benziyor dedi , 13. Haftada kesin kız dedi . Hala şüpheliyim cinsiyet konusunda 🤔
2melekannesii___ minikpandammmm Benimde istahim acikti ya 😕 Bulantim vitamin eksikligindn olabilirmis hemsire öyle söyledi. Önce kız denilip sonra erkeği duymuştum da önce erkek sonra kızı ilk defa duydum 😂 Öğrenince yaz canm merak ettim biz daha ogrenemedik 😑
Meydeyyy canimbeybimmm aaa aynıymışız bizde şuan 13+2 yiz 29 Aralık’ta cinsiyet için gideceğiz hayırlı olsun inşallah 🤲🤭
Huri-li Biz 14. Haftada öğrendik cinsiyetimizi %90 olarak 19. Haftada gittik aynı değişmemiş yani 14 ye net öğrenebilirsiniz
Meydeyyy canimbeybimmm erkek hissediyorum ama rüya gördüm ondan öyle düşünüyorum :) zaten 3yaşında birde kızım var siz ne hissediyorsunuz 😍