linaaryaa ebrucevik18 hissetmez miyim geceden beri mavh oldum bu sancı ne kötü birşeymis hastaneye zor attım kendimi sadece ntsden anlamıyorum 🥺🥺❤️
Civcivimm35 linaaryaa rabbim bi nefeste kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sancılarda belinin ağrıyan yerini ovalat insanı çok rahatlatıyor
linaaryaa Pirayeada Canim bel ve kassığa öyle bir ağrı giriyor ki hayatımda bu acıyı cekmemisimdir çok Zorlanıyorum 🥺😢
linaaryaa Civcivimm35 çok teşekkür ederim canım ama kimseyi almıyorlar mallesef yanıma 🥺🥺 yatışım yapıldı
Merve_0109 Pirayeada ne addeti keşke öyle olsa 10 gün oldu doğum yapalı o sancinin addet ağrısıyla uzaktan yakından alakası yok kendini yerden yere atıyorsun korkutmam gibi olmasında çok kötü tarifi yok
Naz0 linaaryaa evet çıkmış ve ne güzel🤩 inşallah çok rahat bir doğum olur. Ben 39+4 hec bir sancım yok hec!!
linaaryaa Naz0 hastaneye yatış yapıldı o kadar sıkıldım ki ne kadar bunaltıcı bir ortam 😢 inşallah kolaylıkla kucağına yavrunu canım ❤️
Naz0 linaaryaa güzelce bir müzik falan aç dinle meleğinin gelmesini düşün,onunle beraber güzel güzel hayaler kür ❤️ insala bir avazada biter 🙏