Eri9999 Smile özele gidiyorum dün gün verdi 14 ocak diye Ocagın ilk haftası gidip gün ve saat belirliycez
Smile sessiz_oyuncu bende hiç bilmiyorum ki bu iş nasıl yürüyor :)) kaç hafta da alınıyor merak ediyorum bilenler bizi aydınlatsın lütfen 😝
Eri9999 Smile genelde 38 +olunca sezaryana gün veriyolar cogunluk bu yönde yani tahmini kilo hesabı ve boy hesabı yapılıyo bazı durumlarda bebegin önden yada arkadan hafta olarak gelişmesi de etkiliyor
sessiz_oyuncu Smile 38 de alıyolar normalde ikinci sezeryanı ama doktorla birlikte karar vermek mantklı
Semanurozgan Smile evet ocak gelmio sanki benimde son 48 gün ama gel gorelimki heyecan dorukta olduğu için zaman durdu sanki
Hilal1995 Benimde 29 Ocak 33+5iz heyecan var tabi ama benimde ikinci sezaryenim ilkinde böyle endişelerim yoktu ama şimdi diğer oğlumu ardımda bırakacağım için korku başladı 😔
Smile Hilal1995 bende kızımı ve ilk ayrı kalış gerçkten o lohusa halimizle zorlanacağız gibi İnşaAllah ama rabbim yardımcımız olur :)
Syda01 Smile son 23 uygulamaya göre ilk doğumum olacak belki erken belki gec bakalım ne zaman gelecek minigim 🤗
Smile Syda01 sen bizden de heyecanlı olmalısın normal mi sezaryen mi onu bile düşünmek bi telaş :) Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun doğru kararlar almayı nasip etsin 🥰🤲🏻
Deletedmom_33 Smile İç sesim 🤣 Ocağın son haftası gelse bizimde doğuma 2-2.5 hafta kalmış olacak biteceğini bileceğim daha 29+5′iz 😬