incisu Kızlar bu hafta forumda doğuran doğurana millet yazdıkça ben heyecanlanıyorum 36 haftalığım acaba bebeğim ne zaman gelir bir an önce doğsun istiyorum siz de de öyle mi 😚😃
Asudeprenses incisu 39 olacam yarın, inşallah doğururum bir hafta içinde 😀eşim benden daha çok heyecanlı ,diken üstünde resmen 😀
incisu Blueedreamssx normal mi olacak doğumun 😀 benimki önde gittiği için sezeryan la alabilirim dedi inşallah bu hafta gün verir
Blueedreamssx incisu şimdilik normal bekliyorum eğer olmazsa da sezeryan olur büyük ihtimalle devlette yapacağım için bekliyorum öyle
Elifinannesi_ Bende 36+5 haftalığım 32’den beri erken doğum riskim vardı . Doktor senin 37 görmen imkansız diyordu hehe 37 oluyoruz. Erken gelecek diye sevinmiştik ama dün devlete gittim doktor daha da gelmez bu kız diyor 😂🥺 üzdü 💔
incisu Elifinannesi_ biz gelsin istiyoruz onlar yerlerinde memnun valla artık ara ara bunalıyorum nefes alamıyorum uyuyamıyorum 😀 sen gelmesi için bişeyler yap
Elifinannesi_ incisu açılmam var 2 cm olmuş. Rahim ağzı uzunluğum 19 mm . Yalancı sancılarım başladı. Bebiş kanala ilerliyordu en son 🥲 squat , hurma , pilates topu ile hareketler filan yapmak istiyorum erken mi bilmiyorum ama doktoruma danışacağım🙈
Asudeprenses incisu aynen ,ikinci doğum ama panik yapıyor yine de 😀inşallah cnm,Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah, bir avazda kurtarsın
Sulenur98 Belacivciv 😅😅sıramı verir miyim aşk olsun tamı tamına 40 haftalığız ve hala gelmemekte ısrarcı bi kızım var
Belacivciv Sulenur98 Herkes sırasıyla doğurursa karışıklık olmaz😂Bu kızlar niye bekletiyor ya benim de kız🐣