Busragonullu32 busra_2332 Aynen oyle canim 😍 Herkes 40 ı çiksin düzelir diyor ama ne 40 günse günler bitmek bilmiyor 🤣🤣🤣 40.günü iple çekiyorum😁
Mariamu 4 aylığım geceleri belim ağrıyodu ona razıydım bu gece sağ tarafıma sanki bıçak saplanıyo normal mi bu 🤦🏻♀️
busra_2332 Mariamu Mariamu valla o kadar çok şey geçiyor ki her şey normal ama o an sanki hep bi sorun varmış gibi geliyor insana. İlk 4 ay bulantılardan hiç bişey yiyip içemedim. 9 aylık hamileliğimde sadece 2 ay rahattım. 7.aydan itibarende uykusuzluklarım başladı. Şu iki haftadır da baya ağırlaştım kasıklarım karnım ağrıyor. Ama geçiyor hepsi sabretmek lazım 🥰
beyah busra_2332 Uyuyamıyorum 38+4 9 da kontrole gidicem sancılarım vardı biraz inşallah doğum ile ilgili birşeyler söyler doktor 🙏🏻 bakalım neler olcak
beyah busra_2332 evet kalçam tutmuyor yatakta dönemiyorum :( hapşırdığım anca aşırı acıyor belim akşam sancım vardı ama sabah kontrolüm var diye bekliyorum canım artık bi belirti olsa da gitsek
gurbetcianne97 busra_2332 32+4‘den helloğğğğ söylemek istediğim tek birşey var o da UYUMAK İSTİYORUMMMMMMM😂😂😂
busra_2332 gurbetcianne97 ah garibim bu da bizden 😅 olmuyor bacım istiyoruz ama bebeler izin vermiyor 😅
gurbetcianne97 busra_2332 ay bi sap dön bi sol dön bi 10 saniye sırt üstü yatayım derken ters dönmüş kaplumbağa gibi hareket edemez duruma geliyorum ahanxndnc imdaaaat😂😂
busra_2332 beyah allah yardımcın olsun canım, rahat bir doğumun olur inşallah 🙏🏼 bende de ağrılar artmaya başladı ara ara bir vuruyor tekme mi yalabxı sancı mı ayırt edemiyorum artık o derece canım açıyor sanki afedersinde altım çıkacak gibi oluyorum resmen 😅
busra_2332 gurbetcianne97 zaten beni o tuvaletler bitirdi. Gece kalktık mı uyku namına bişey kalmıyor 🙄
silaweannesi Gece 1.5 tan berridir ayaktayım 37+1 ağrım sancım yok ama uykuda yok uyumak istiyorum elma yiyorum süt içiyorum yinede gelmiyo uyku ya😏
kizannesi_1004 silaweannesi elma uyku açar canım hem de fazlasıyla sınaara calisirken yerdik ordan biliyorum😂 yoğurt ye ya da ayran iç
beyah busra_2332 Evet kuzum bende ayırt edemiyorum. Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin 💜💜 aşağı baskısı çok mu