Sinem_20 HaticeMuhammed 14.haftada erkek ama bu haftalarda yanılma olabilir demişti 25+4 oldum değişmedi hiç hep erkek dediler😊
Mavistez HaticeMuhammed şans bence 14 hafta iki kizimida hemen solemislerdi bu sefer emin olamadilar galiba
Sunayaz HaticeMuhammed şuan için erkek, bakalım 2 hafta sonra gidicem heran bi değişiklik olabilir 😃😃
Veraleyl 15+2 de kız dedi doktorum, çok fazla değişen olduğu için kendimi çok kaptırmadan sonra ki randevuyu bekliyorum 😅
Sinem_20 HaticeMuhammed Tabikide gittim 6 defa daha sordum hep erkek dedi en son inanmıyosun galiba erkek olduğuna diyip pipisini gösterdi bidahada sormadım😅
HaticeMuhammed Sinem_20 😄 ya doktor benimkini kıza benzetti sizce kıza benzetilip erkek olduğu bilinen durumlar var mıdır
Sinem_20 HaticeMuhammed benim 2. Kızıma erkek demişlerdi 5 aylıkken kız olduğunu öğrendim şok geçirdim bence ayrıntılı ultrasonu bekleyin orada herseyi net gözüküyor😊
asellmom HaticeMuhammed benim ilk 17. Haftada kız dendi detaylı da %100 kız dendi sonra 2 kere daha kız dendi hiç erkek denmedi baştan beri kız deniliyor. Ama çevrem in ya erkek olursa diye saçma sapan muhabbetleri beni baymıyor değil 🤪
Nisan8 asellmom ay bende bunu yaşıyorum ya bu yüzden 24. Hafta olcak hala elim bişeye varmıyor alayım sürekli aklımda bir kesinlik kazanamadı diye şüpheler
ozge07070 HaticeMuhammed banada 12+6 da %80 erkek dedi çıkıntı gösterdi doktorum bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi 17. Haftamda kontrolüm vardı biz sana kız mı demiştik dedi hayır erkek demiştiniz dedim kıza dönmüş dedi inceledi baya o çıkıntı kaybolmuştu %100 kız dedi 20+5 de detaylıya girdim ordaki doktorda kız olduğunu onayladı şimdi 24+6 yız 🥰
ozge07070 HaticeMuhammed amin canım inşallah evet erken haftalarda yanılmalar olabiliyor burda çok okuyordun cinsiyet yanılmalarını benimde başıma geldi
60-anne HaticeMuhammed 15-16. Haftada erkek denildi 20 haftadan sonra kız denildi şuan 28. Haftadayız kesin kız 😊