Hasret38 Melek_2410 valla ya oyle gibi 6 gunum kaldi sozde ama yok bisi neler yapiyorum rahat yerleri demeki 🤣
Zeynpozdmr61 Melek_2410 ay 38 de bişey mi 41+3 oldum hala tık yok yarın yatısım yapılcak 3 gün suni sancı denenicek olmazsa sezeryan yapılcakms stresten geberiyorm
Melek_2410 Zeynpozdmr61 yaa varya benim de en korktuğum olay bu. Normal doğum istiyorum bekleyip bekleyip gelmeyince sezeryan olucam diye korkuyorum 😅
Brcccc Melek_2410 o zaman dikkatli olun tabiki siz kendi durumunuzu göz önünde bulundurun ben çok fayda görmüştüm bebeğim 36 haftalıkken doğum kanalına girmişti ☺️ Bu sebeple paylaştım sizlerle
Deletedmom62627 Melek_2410 banim oğlumda gelmiyo😁 38+3 üm, 4 kilo olmuş. Ne sancım var ne de doğum belirtisi. Haftaya Pazartesi randevum var inşallah sezaryen olur yoksa 48473982 tane dikişim olur heralde 🤣🤣
Melek_2410 Bu oğlanlar bizi bitirdi ya 😓 haftaya kadar gelmezse doktor suni sancı denicekmiş suniyle de açılma ilerlemezse sezeryan 😓 benim bi yerim yusuf yusuf şuanda
Melek_2410 Zeynpozdmr61 kayınvalidemle annem suni sancı al doğurursun diyolar alanlar hiç girme sezeryan ol geç diyolar bilmiyom
Zeynpozdmr61 Melek_2410 sezeryan istiyorm etmiyolar devletteyim sancı veriyolar sancım cıkıyo sancıyı alıyolar kendi sancım azalıyo ama suni sancıyla bile sıfır acıklık rahim geride diyip dürtüyolar iyice canımdan can gidiyo zorlanıyorm cok kanamam da oldu hala etmiyolar sezeryan