iki_tospik_annesii GamzeDurmus Walla canm o konuda kesin birşey diyemiyecm Ben ilk oglumda bağcılarda yaşıyordum oradaki sağlık ocağında doktorum yazıyordu 3 kutu alabiliyordum Şuan Beylikdüzü’nde oturuyorum ama buradaki sağlık ocağı yazmıyor malesf ki alamıyor
GamzeDurmus ecemsmom çok da kararsız kaldım bu doktordan doktora değişiyor mu anlam veremedim ya yarın bide sağlık ocağına gidip yazmazsa tekrar uğraşmak zorunda kalıcam elimde de ilaç kalmamış olacak 🥺🤷🏼♀️
ecemsmom GamzeDurmus hepsi yazmıyor ama bence bir deneyin … bazıları cins neye göre yazmıyor anlamıyorum ilk gittiğim sağlık ocağı yazmadı bende değiştim başkasına almıştım o yazdı mesela
iki_tospik_annesii GamzeDurmus Olablir canm ☺️ Rica ederim ❣️ Kaç haftalıksın ben ilk oglumda 34 haftaya kadar kullandım bu hamileliğimde 31 haftaya kadar kullandım
GamzeDurmus iki_tospik_annesii valla 5 haftadan beri kullanıyorum suan 8 haftalık hamileyim nasipse bana da doğuma kadar gözüküyor 🥰🤲🏻
GamzeDurmus ecemsmom evet gerçekten fark ediyor doktordan doktora deneyeceğim inşallah teşekkür ederim
Gmznida GamzeDurmus yaziyor evet ben hep progestan ignemi fitilimi yazdirdim simdiye kadar.simdide demir ilaci kan sulandirici hepsini yaziyor.
tugbaacng GamzeDurmus yazmazlar bence hemen uzman doktor onayı olsun diyorlar.kendileri doktor değil sanki.
Aysegul9371 tugbaacng kendileri kadın doğum uzmanı değiller işte mesele orda. Yoksa vitamin kan ilacı bulantı için hep yazıyorlar sorumluluk almak istemezler . Hatta ben özele gidiyorum devletteki doktor çok zor yazdı
alyabebekkk GamzeDurmus ben progestan fitili yazdırmadan da alıyordum eczaneden zaten devlet karşılamıyor ki
iki_tospik_annesii GamzeDurmus Anladım canm ☺️ Rabbim sağ Salim kucağını almayı nasip etsin inşallah 🙏❣️
GamzeDurmus alyabebekkk yaa eczane farkı olabilir mi acaba 😂 şimdi yazdırıp bir de 70 tl ödüyor muşum 😂😂😂