biaslanannesi1 36. Haftadan sonra isterseniz başlayın ama doktorunuza danışsanız daha güzel olur 🥰 bebişinizin durumuna göre size belki hemen başla diyebilir inanın normal doğuracağınıza güvenin yaparsınız fıtratınızda zaten normal doğum var bide bunları plates hurma ve perine masajı ile kuvvetlendiriyorsunuz inşallah kesisiz dikişsiz suni sancısız normal doğal doğumunuz olur 🥰 size şu zamanda başlayın diyemem ama bu 3 ü yani doğumu kolaylaştıran pelvik kasları gevşeten plates harektlerini daire çizme öne arkaya gitme vs vs perine masajını hurmayı bunları yapmaktan asla vazgeçmeyin illaki faydası oluyor olur bide doğumda cesaretinizi toplayıp nefesinizi tutabildiğiniz kadar tutarak ıkınınn önemli olan nefesinizi uzun uzun vermeden tutup ıkınmak nefes tutup ıkınırken bebeği ittiğinizi hissmeye çalışın bunu doğumdan sonra tecrube ettim nefesi tutabildiğiniz kadar uzun tutup hiç nefes alıp vermeyerek ıkınma sayesinde doğum gerçekleşiyormuş en son baya uzuuun tutup ıkınabidğim kadar ıkınmıştım öyle çıkmıştı kızçem 🥰 yani böyle yüzüm kıpkırmızı olcak şekilde patlıcak şekilde hiç vermeden ıkındım 🙈ikinciye doğum nasip olursa nefes konusunu çalışacağım çünkü ıkınırken baya zorlandım nefes tutma nefes egzersizlerini falan çalışırsanızda sancı karşılarken falan iyi olabilir bunu bilmiyordum sizede söyliyim dedim 🥰