neslican0644 Ece003 güzel düşünün güzel olsun konuşun bebişle bolca🙂 zamanında gelsin minik. Sağlımlı hayırlı doğumlarınız olsun inşallah ☺
Papatya-Kokusu neslican0644 Adınıza çok sevindim bende sanırım erken doğuracağım baya sıkıntılı bir gebelik sürecim var 28-30 arası gelecek gibi rabbim sağ salim eve dönmeyi nasip etsin size ve hepimize neden erken doğdu kaç kg dı 😊❤️
neslican0644 Papatya-Kokusu inşallah zamanın da ve sağlıklı gelir miniğiniz dünyaya🤗 Ağıt bir covit atlattım o da açılmaya sebep oldu. 1100gr doğmuştu
merakliblog neslican0644 Allah en kısa zamanda hayırla ve sağlıkla eve getirmeyi de nasip etsin minik kuzunuzu🤲🏼 Allah bi daha sizi evladından ayırmasın. Allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın inşallah 🤲🏼🌺 Ne kadarlık olmuş şimdi kg olarak?
aysenurkp Sizin için çok sevindim🙏🥰 daha önce postunuza denk gelmiş ve dualar etmiştim,inşallah sağlıkla eve getirmeyi de nasip etsin rabbim🐣🐣
merakliblog neslican0644 oy maşallah katlanarak gitsin kilosu sağlıkla🤲🏼 Allah emeklerini boşa çıkarmasın
MerveNur- neslican0644 ay gözünüz aydın çok sevindim valla 😍 başından beri görüyorum postunuzu böyle güzel haberler vermeniz çok güzel inşallah yakın zamanda alıp eve getirdik dediğinizi de görürüz bu sabrınızı karşılığını Rabbim kim bilir ne güzel verecektir 🥲
neslican0644 Bebeeeeek evett gündüz gittim ilk ten tene buluşmamızı yaptık. Tam emdi diyemeyiz ama 3-5 defa çekebildi sütü sadece ama olsun ☺ O kadar minik ki, göğüs ucum bile yawrumun ağzına büyük geliyor. Perşembe yine gidicem inşallah 😍
neslican0644 taninmayananne ilk ten tene buluşmamızdı. Heyecanlandım,ağladım,güldüm her duyguyu insan bir arada hissedebiliyormuş meğerse🙂
Bebeeeeek neslican0644 çok sevindim canım inşallah sağ Salim bir an önce kavuşun rabbım bir daha ayrılık vermesin 🤲
Esrahaliscelik neslican0644 gözün aydın canım yaa ınsallah bundan sonra hep mutluluktan olur ağlamaların 🤲♥️