elfmoom Feyzaveannesi aşkım yenidoğanları uzun kol aldım. 0-3 ayları atıyorum 10 tane aldıysam 4 uzun 6 yarım kollu aldım
Feyzaveannesi elfmoom Bende öyle yapıyım o zmn bi kısmını uzun kol bi kısmı kısa alıyım. Bide Hatay pek soğuk olmaz. Aralık ayındayız hala güneş enerjisi suyu ısıtıyor 😂😂😂
elfmoom Feyzaveannesi öylee , izmirde öyle o yüzden çok kalın şeyler almadım zaten nisan mayıs bahar :) 15 20 gün kış ayında olacaklar ona da yenidoğan uzun kollu yeter zaten herşeyleri uzun kollu :)
Feyzaveannesi elfmoom Teşekkür ederim Kuzum benim yardımın için 😘😘 ya bu arada ben bu gece son 99 diyorum artık 😂 senin ki ne zaman 😂
55alp34 Oznur124 ben daha başlamadım canım allahın iznyle bu ay bitsin de ocak ayında başlamayı düşünüyorum
Zeytin20 Oznur124 oğlumun herşeyini koymuştum büyük eşyalarımız var Allahtan alacaklara Allah yardım etsin. Ufak tefek bile dünya para
mzeak7 Oznur124 Trendyol Emose ve jensca satıcılarından.çok güzeller.krem olanlar biraz iç gösteriyor ama kalçayı kapattığı için sorun olmaz.kargo sıkıntı çıkarmasa daha iy olacaktı ama işte😅
Arashsn Oznur124 merhabalar son adet tarihlerinizi nedir acaba nasıl hesaplıyorsunjz dogum tarihinj☺️
enb_5635 25 haftalık olduk bizimde hiç birşeyimiz hazır degil doğum 21 Mart 3 sezeryan çok korkuyorum rabbim hepimizi kurtarsın doğum masasından sağlıcakla kucağımıza alalım🙏
Ozlem2206 Oznur124 bence 30a kadar alınması gerekenler bitmeli çünkü çıkıp bakmak zorlaşıyor 30dan sonra yıka ütüle düzen oturtma çanta hazırlama derken hepsi bir arada zor olur 😌
571632BB Oznur124 nefes alamıyorum ya yatınca karnım büyüdü 24+3 sezeryan günümü bekliyorum 😂yavaş yavaş zorlamaya başladı gebelik
Mervesmsek22 Oznur124 baya bişeyler aldıö bu 2 haftada da oda takımı bebek arabasını ve bütün tekstil ürünlerini bitirmeyi düşünüyorum