elfmoom Oznur124 bi kaç şey kaldı alınacak ocağın ilk haftası beşik kurucam 2-3 haftası eşyaları yıkayıp yerleştireceğim Allah nasip ederse
Ozlem2206 Oznur124 26 haftalık olduk herşeyi tamam ufak tefek eksikler dışında birde kendimin eksikleri var pijama falan gibi🥰
Zeytin20 Oznur124 25 Mart doğum ama sezaryen olduğu için 15 i olacak sanırım. Daha hiçbişey yapmadım 😬 büyük eşyası yok alınacak 3 yaşında oğlum var. Kıyafette almayacağım bi foto çekimi için takım falan yaptırıcam hastane çıkışı falan alıcam daha başlamadım 😳 neyi bekliyorum bende bilmiyorum fiyatlar müthiş. Oğluma aldığım hastane çıkışının pembesini alayım dedim 900 TL inanamıyorum mala bağladım resmen 🙅🏻♀️
mzeak7 Kargo sıkıntılarıyla uğraşıyorum😄erkenden sipariş vermişim iyi ki sorunlar çıkıyor çünkü.lohusa pijamamın biri uzun kollu geldi birini kargo getirmeden iadeye verdi😩onlarla uğraşıyorum.bi de sürekli fiyatlar artıyor siparişlerimi de yenileyemiyırum😕
Aslylmz Bitti çok şükürr sadece çanta alıp yıkanıp çanta hazırlamamız kaldı. Yani bebeğinkileri bitirdim kendim son zamana yakın pijama geceliklerimi falan ayarlıcam inşallah
UmutsuzPolyanna Mart sonu doğum var 1 elle tutulur çöpüm yok abiden kalanlar var ama kızçeme süslü ciciklerini yılbaşından sonra alıcam fiyatı artsada yapcak bir şey yok şu anda da pek ucuz olduğu söylenemez 🙃🙃
Withbaby Benimde mart sonu birkaç eksik kaldı yıkama ütüleme işleri var yavaş yavaş hastane çantasınada geçeceğim 🥰
mzeak7 Oznur124 Trendyol Emose ve jensca satıcılarından.çok güzeller.krem olanlar biraz iç gösteriyor ama kalçayı kapattığı için sorun olmaz.kargo sıkıntı çıkarmasa daha iy olacaktı ama işte😅
Ozlem2206 Oznur124 bence 30a kadar alınması gerekenler bitmeli çünkü çıkıp bakmak zorlaşıyor 30dan sonra yıka ütüle düzen oturtma çanta hazırlama derken hepsi bir arada zor olur 😌
elfmoom Feyzaveannesi kuzum ama senin bebiş var ya zaten büyük şeyler vardır benim ilk çocuk ondan mecbur aldım indirimdeyken 🤷🏼♀️ mama sandalyesi bile aldım indirimim vardı 2 tane aldım biri yazlığa biri eve 😂😂😂😂
Zeytin20 Oznur124 oğlumun herşeyini koymuştum büyük eşyalarımız var Allahtan alacaklara Allah yardım etsin. Ufak tefek bile dünya para
Fnen Oznur124 martın son haftası görünüyor 💃🏻 Hazırlıklar gayet güzel, para tutacak oda beşik vs aldım her şeyi. Kıyafetlerini henüz almadım en son onu alırım herhalde. Bu ayda oda dekoru vs yapacağım 💚
Feyzaveannesi elfmoom Kuzum tam kol mu aldın kısa kol mu ? Benim aklım çok karıştı. Yenidoğan takımları uzun kol zaten ama 0 3 ay olanları nasıl aldın. Bende 30 da toplu alıcam nasıl alacağımı bilmiyorum 🤦🏻♀️
Bernako Gerçekten herşeyi hazırladınız mı anneler ya 😪 şahsen sadece kıyafet anne yanı beşiği aldım başkada bişeyi yok 🤷🏻♀️😅
Sultan_20 Oznur124 büyük şeyler tamam bir kaç takımda aldım ufak tefek şeyler kaldı isme özel tulum düşünüyorum ama çok aşırı uçmuş fiyatlar bakalım ne yapacağız
elfmoom Feyzaveannesi aşkım yenidoğanları uzun kol aldım. 0-3 ayları atıyorum 10 tane aldıysam 4 uzun 6 yarım kollu aldım