Melike2507 Benim kasık ağrısı bel ağrısı koku asitleri var mide bulantısı 28 gün oldu adet gecikmesi test sonuç çıkmıyor kan tahlili çıkmıyor sizce neden
esrahmet61 Melike2507 Eger hamilelik testi negatif çıktıysa bir kadın hastaliklarina git başka bir sorun vardır belki
Melike2507 Merhaba arkadaşlar 2 aydır adet olmuyorum gebelik testinde nagatif çıkıyor ama ağzımda metalik tat kasık ağrısı ve midem agzima geliyor göbeğinde sertlik oluyor Ve delik küçülüyor gobekteki sizce hamile olma ihtimalim varmı ve testlerde ne zaman çıkar gebelik testini ara ara yapıyorum 4 hafta oldu cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
esrahmet61 Melike2507 hamile değilsinizdir ama başka bı sebepten kaynaklanıyordur mutlka yoksa o kadar gecikmeye mutlka belli olurdu
Gamzeyasarr esrahmet61 bende de vardı gece krampla uyandım resmen geçen gün kontrolüm vardı bastırınca bile acıyordu kasıklarımın üst kısmı doktor bebek büyüyor kramplar çok normal dedi
Gamzeyasarr esrahmet61 bu arada bende 17 haftalıktım gittiğimde geçen hafta bu haftalarda gayet normal dedi
Hakiko 15 haftalık hamileyim bende de ara ara oluyordu bugün gün boyu çok yoğun oldu en sonunda bi saat önce istifra ettim geçti gibi, gaz sancısı oluyor üşütmemekte fayda var sindirim sistemi yavaş çalıştığı içinde gaz sancısı oluyor malesef
Seyma_ck esrahmet61 benim de ara ara ağrır hatta bazen dayanılmaz oluyo.Doktora söyledim idrar tahlili istedi enfeksiyon olma ihtimali olabiliyormuş.Tahliller temiz çıktı şükür.Siz de bi sağlık ocağına tahlil verin derim ihmale gelmez.Temiz çıkarsa da içiniz rahatlar en azından
HaticeBerkayBalat3103 @esrahmet61 büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonun var canım idrarında yanmada oluyormuş söyle mutlaka doktoruna enfeksiyon için ilaç verir mutlaka test vs yapar varmı yokmu die enfeksiyon erken dogum riski oluşturabiliyor bu tür enfeksiyonlar mutlaka önlemini al doktoruna söyle idrar tahlili yapmazsa sen talep et yaptır mutlaka ☺️
NGfairytale Merhaba kizlar bugun ultrasina gittim. Benim adet tarihime gore 8+1haftalik olmali ama doktor 6+4 e uygun soyledi . Ama kalp atishlarini duyduk. Size sormak istedigim . Bebek 2 ya 3 haftaya falan asil haftasini yakalarmi yoksa boyle gidiyor
brfns NGfairytale döllenme ile alakalı olabilir senin hesabın doğru olmuyor geç döllenme oluyor veya işte bugün tuttu diyebileceğin bir durum yok döllenme sürecini sen ayarlayamiyorsun maalesef canım