Zeynpnurr izmirli3521 normal doğum icin belirti yokken neden suni aliyorsunki daha vaktin var neden acele ediyorsunuz? Bu arada tam 39 haftada suyum geldi ama hiç sancım yoktu açılmada yoktu. Suni sancı aldım 10cm açılmam vardı doğuma girerken. Suni sancıdan korkmaniza gerek yok bence
izmirli3521 Zeynpnurr evet son güne kadar beklene bilir ama bizim öyle bir ihtimal yok baş ölçüsü biraz büyük dedi sınırda 9.7 şimdilik 10 olunca normal olmaz dendi kilosuda iyi sınırda ondan dolayı normal doğum olabilmesi için ölçüleri büyümeden deneyelim diyor doktor
poyrazinannesi3547 Kubrabas2 Allah analı babalı büyütsün inşallah kakasını yaptığı ultrasonda görünüyor mu acaba bende çok endişeleniyorum bi risk olurmu henüz 36 haftalık hamileyim
izmirli3521 poyrazinannesi3547 benim doktorum 40 haftayı görürsek 2 günde bir gelmen lazım demişti kalasını yapma ihtimali nabzının düşme ihtimaline karşı çünkü 40 hafta üstüde tehlikeli oluyor
Melisa22 izmirli3521 ilk oğlumu 38+4 gunlukkn normal doğum yaptım buda erkek kaçıncı haftada gelir kimbilir😊
YeninesilAnne izmirli3521 ben de 41+4 te sıfır sancı sıfır açılma sıfır belirtiyle hastaneye gittim. Devlet hastanesiydi. Suni sancı verdiler zorluğu var mi elbette ki var ama öyle söylenildiği gibi degildi. Hiç korkmadım sadece doğuma odaklandım. 12 saatin sonunda doğumum gerçeklesmisti. Eger normal doğum istiyorsan suni sancıdan korkma derim çünkü doğum kendiliğinden başlasa da o sancıyi çekeceksin. Rabbim sağlıklı güzel bir doğum nasip etsin inşallah 🤲🤲🤗
izmirli3521 YeninesilAnne 41 haftanın içinde kaç kilo doğurdunuz bebeği acaba kiloda normal doğumu etkiler diyo doktorun 38 de 3500 kiloydu beklersek daha çok kilo alırsa olmaz demişti
erdem_agah izmirli3521 39+2 de doktor müdahalesi ile doğurdum. İkinci de erkek bakalım ne zaman doğacak minnos 🥰
esshan Ben sezaryen oldum o kadar doktoruma dedim 38den sonra alalım diye izin vermedi çok zorlanmaya başlamıştım son haftalarda. erkek çocuğu dedi ne kadar geç o kadar iyi dedi 1 hafta bile kıymetli dedi 40. Haftada sezeryana aldı beni
volcan izmirli3521 2 oğlum var ikisini de erken doğurdum benimkiler telaşlıydı sanırım ondan ☺️ İlk oğlum 32de gelmeye kalktı 4cm açıkla 1 ayı zar zor atlattım. Ama normal doğum yapamadım kordonu çok dolanmıştı maalesef. 36+2de doğum yaptım. 2. Oğlumu da sancılarım çok yüksekti 36+4te de onu doğurdum ☺️
Dlkbhr93 volcan kuveze alındılar mi benimde cok sancilarim oluyor ama doguma almıyorlar acilma 4 den ileri gitmedigi icin
volcan Dlkbhr93 hayır çok şükür ikisini de küveze almadılar. Ciğer geliştirici iğne dahi vurulmadım. Normalde erken gebelik riski varsa önceden anne karnında vuruyor bazı doktorlar ama benim doktorum yapmamıştı. Ona rağmen hiçbir sıkıntımız olmadı çok şükür 🙏