izmirli3521 38+5 deyiz hiç doğum belirtisi yok perşembe gününe kadar gelmesse suni verilip normal doğum denicez siz ne durumdasınız suni sancidan korkuyorum açılma ve sanci yokken suni ile doğum yapabilen varmı
Reyyankus izmirli3521 benim oğlum 40+1 de suyunun azalması nedeniyle suni alarak doğum yaptım. Açılma belirti hicbirsey yoktu. Şimdi kızıma 39 haftalık hamileyim yine birşey yok.
izmirli3521 Rabiasaglam kız bebekler erken gelir erkek bebekler geç gelir diyolar ondan sormak istedim ki yorumlara bakılırsa erkekler 40 haftayı görüyor genelde
izmirli3521 Reyyankus çok zor oldumu suni sanci ile bide özelde mi oldu doğum özelde beklemeden sezaryana alıyorlar diyorlarda
izmirli3521 rgk bende o durumdayım erkek bebekler gelmez diyolar günü dolmadan yapmadim şey kalmadı artık saldım ne zaman gelirse
Wonderful_mom izmirli3521 sizi korkutmak istemem ama suni sanciyla dogum yapmaktansa direk sezeryana girin.. ben suni sanci cektim 2 gun boyunca dogmadi cocuk.. acilma cok azdu..bagiriyordum sezeryana alin diye doğmaz bu cocuk dye.. keyfine bakamayizndediler sonunda sezeryana aldilar
Reyyankus izmirli3521 Cook zor diyemem ama zorlandım tabi ama herkesin acı eşiği farklı bence. Suni verildikten 12 saat sonra dogum oldu benim çünkü suni açılmayı sağlamadı açılmam çok zor oldu. Özelde doğum yaptım benim doktorum tamamen normal doğum taraftarıydı o yüzden en son çare sezeryan gözüyle bakıyorduk şükür ki gerek de kalmadı.
Miranmiray izmirli3521 evet canım biraz zorladı 15 saat suni sancı çektim ama en zoru bence ıkınma kismiydi çünkü ben ikinmayi beceremedim
izmirli3521 Reyyankus çok sevindim sizin adınıza inşaallah benimde sonucu sezaryan ile bitmez merakla bekliyorum darısı bana kavuşmak için gün sayıyorum artık
Reyyankus izmirli3521 RABBİM gönlünüze göre versin bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.🌸
Kubrabas2 izmirli3521 42+3 te dogum yaptim bebek kanaldaydi ama kakasini yaptigi icin zorunlu sezeryan oldum☺
poyrazinannesi3547 Kubrabas2 Allah analı babalı büyütsün inşallah kakasını yaptığı ultrasonda görünüyor mu acaba bende çok endişeleniyorum bi risk olurmu henüz 36 haftalık hamileyim