1234577 Arkadaşlar 6.5 aylık hamileyim fakat 3.5 aylıkken süt gelmeye başladı ve hala devam ediyor sizce bu erken doğuma sebebi olurmu
Nazkin 1234577 canim benimde 4 aylikken başladi ilk hamileliğim bende sutum doğuma kadar biterse die uzuluyodum sıkmiyorum da ama disarda gezerken bile akiyo inşallah erken doğum da yapamz zaten erken doğum tehlikem vardi benim daha 20 haftaliğim 😰
Baloglumveannesi 1234577 benim 20. Haftamda gelemye başladı canım doktoruma sordum normal ama sıkma cinsel ilişkide uyarılma dedi 35 haftamdayım hala geliyor ama erken doğum sebebi demedi doktorum
Duyguynrky Bildiğim kadarıyla sebep değil. Yani dışarıdan uyarı olmadığı müddetçe değil diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim. Yani şimdi cinsellikte atıyorum eşiniz ciciklerinize düşkünse yaptırmayın 😂 siz sıkmayın. Akan süt bitmez korkmayın o süt değil aslında zaten süt bezleriniz iyi çalıştığı için akma bitse bile bebek 2 emse yeniden aktif olur diye düşünüyorum. Sadece siz sıkmayın dışarıdan uyaran olmasın
1234577 Duyguynrky Teşekkür ederim korkuyorum sadece erken doğum yapmaktan ona bir şey olur diye ilk cocuk bide zorla oldu
Nazkin Duyguynrky bende ayni durumdayim erken doğum riskim var canim cinsellik yasak zaten ellemediğim halde gezinirken akiyo gece uyurken akiyo doktoruma sorucam insallah vardiğimda 🙏🏻😰🤰🏻
Nazkin 1234577 Senindemi var canim benimde var 😰 senin neden ben daha 20 haftaliğim vajinamda batma da var iki gundur sizdede oluyomu yani rahim buyuduğu icinmi acaba
1234577 Nazkin sancımda oluyo batmada oluyor süt geldiği için dedi belki rahmin erken açılma yapar dedi
Nazkin 1234577 sancin nasil oluyor canim nerde tam ben de korkuyorum ikimizde stresliyiz doktor sancidan dolayimi dedi erken doğum diye benimkide kafayi aşayağ sokmus 3 keredir bakiyo hep aşada kafa bebk vurunca yticaksin dedi
1234577 Nazkin aynı adet sancısı gibi gelip gidiyor ama sancı geldiği zaman buz gibi ter döküyorum ve bebek ters
YeninesilAnne Ben de 39+4 günlüğüm ama hiç öyle bişey olmuyo. AKsine sıktığım hale çok az çıkıyo acaba neden öyle oluyo Benim gibi sütü akmayan var mı 🤔
Nazkin 1234577 benimkide aynisi canim aşayağ vuruyo vajinama ari yapiyo benimkide oğlan ama erkenci vajiamdaki arğfi gecse rahatliycam cok 🙏🏻😰
YeninesilAnne KezibanUan ya akıyo dediğime bakma canım hani şöyle sarı renk bir damla bişey geliyo o da zorla yani