sunax Ikigozumuncicegiii heyecanda ölecem galiba yok çıkmadı canım erken çıksın diye de acilden verdim sen düşün
mercimeginanne sunax 3. Gün embriyosuydu transfer somrası 8. Gün kan da 99,01 çıkmıştı değerim. Siz 2 gün sonra tekrar verip artışa bi bakın. Regli olcakmış gibi hissetmek gebelikte normal birkaç ay öyle oluyor bazılarında. Bende de olmuştu
Karahaninannesi sunax üzülme canım demekki vakti saati dolmamış daha bebeğinin gelmesi için benimde ilkinde olmadı ikincide tuttu içini ferah tut rabbime güven üzülme ıyı bak kendıne beslenmene dıkkat et ıkı ay dınlen tekrar dene olmadı
Esolinnn sunax çok üzüldüm canım benimde ilki öyle olmuştu herşey Rabbimden en azından kenarda dondurulmuş embriyon var tekrar aynı tedavileri görmeden olur inşaallah ♥️
Karahaninannesi sunax size bağlı isterseniz hemende transfer olabılırsınız ama ben ıkınay beklemıstım rahım dınlensın dıye doktorumla öhle karar vermıstık. Taze trnafer mi oldunuz dondurulmus embrıyomu
Ikigozumuncicegiii Karahaninannesi bende iki ay sonra dondurulmuş denedim Aslında dondurulmuş hem rahmin dinlenmesi hem yüzdelik oranlara göre daha iyiymis
Karahaninannesi sunax taze genelde tutmuyo uzulme bnmde öyleydı dondurulmus tutuyor rahımde dınlrnır vıtamınlerını aksatma ıc ama bu ıkı suresıncede
sunax Ikigozumuncicegiii kısmet canım şubatta ankara yolları göründü bize yine sağlık olsunda herşey olur inşallah
Karahaninannesi Ikigozumuncicegiii Evet aynen öyle benimde öyleydi taze transfer pek önerılmıyor ama işte tecrubelı olunmadıgı ıcın tmm denılıyor herseye halbukı dondurulmus daha ıyı