selinli sunax Ben de baya baya adet ağrısı çekmiştim canım adet olacağım gözüyle bakıyordum ama değerim güzel çıkmıştı. Geç tutunmuş olabilir belki annesi testinin tekrarlanmış sonucuna bakalım inşallah haber et. Umarım değerin iki katına çıkmış olur 🙏🏻
Ikigozumuncicegiii Ayyysss transfer in kaçıncı günü canım benim de idrar negatif ti HCG pozitif çıktı
Suzan-mustafa55 Ayyysss kaçıncı gün yaptın ben 7 ci gün yaptım negatif 10gun kan testi şükür pozitifti
Ikigozumuncicegiii Ayyysss daha çok erken ben 8. Gün yaptım idrar testi ni negatif çıktı.9. gün kan verdim pozitif ti
Suzan-mustafa55 sunax olmaz aşkım ilk 3 ay öyle oluyor gene test ver yuksrlmismi bakalim Hadi hayirlisi
Ayyysss Suzan-mustafa55 valla dayanamadım bazı kişilerde 5 . Gün silik çıkmış merak ettim yaptım ama çıkmadı 7. Gün de yapsam mı bilemiyorum moralim bozuluyor ama heyacan işte 😌
Rose91 sunax canim benimde 5.gun tek embriyo 9.gun 11,3 filan cikmisti sonucum cok sukur simdi 35+3 um…. cokta guzel yukseliyor degerler mrk etme.. Hayirli olsun💙🙏🏻🙏🏻Güzel anne❤️