Mutlu_anne aysnr_as büyükkızım Îlkin Umay 🍀 ikinci Lina Darya🍀 Mart’ta doğacak olan da kararsızız Alin Duha 🍀 Elisa Nira Minel bunları düşünüyoruz
Aseltos9 Nebyaa öylede isim hiç uyumlu olmuyor zaten isimli herşeyine sadece aras yazdırdım sinirlerim çok bozuk sırf ablaları babasının ismini koydu diye beyfendi eşimde ömer koyacak çocuğum inatlaşmanın kurbanı 😂
Nursena1818 Tuliy5 Eslem isminin anlamı: 1. Günahsız ve dinen değerli kişi. 2. Allah’a teslim olan. Cinsiyet: Kadın Kızlarada koyulan bi isim yani
Tuliy5 Nursena1818 İsim sitelerinde yazan anlamlar bu . Ama bu siteler doğru bilgi vermiyor. Doğru bilgi vermedikleri için de Eslem kız ismi olarak yaygınlaştı Bir hocanın sitesinden: Yine güvenilir bir kaynaktan:
Nebyaa Aseltos9 ablası koymuşsa kendisi koyamasaymis hepsi Ömer Ömer mi olacak. Benim gorumcem de koyacaktır son anda vazgeçti bana kaldı maalesef o koysa ben koymazdim 😭
Aseltos9 Nebyaa sadece bi tanesi koysa iyi ikisi birden koydu eşimde inada bindirdi işi biz saltanat kurcaz 1.ömer 2.ömer 3.ömer diye 😂😂
TBYF aysnr_as Nebyaa Benim oğlumun adı Yağız Fırat❤️ ama Yağız ismi aşırı hareketli bir isim hiç yerinde durmuyor koyucak olanlar 3 defa düşünsün 😂😊