BerayAzra aysnr_as DnzMhmt benimde kızım 2 buçuk yaşında adı Azra. 32 haftalık oğluma hamileyim Ayaz istiyorum ama çok yaygınlaştı bu isim bilmiyorum😕 sağlıkla gelsinler🙏
DnzMhmt BerayAzra Ayaz çok var evet.Ateş düşünebilirsiniz.Erkek ismi çok zor bulunuyor.Ateş benim dayımın ismi o yüzden koymuyorum.Doga ismi olarak güzeldir.Cok da yoktur.
Iknr-mls BerayAzra adıyla yaşasın ama benim etrafımda ayaz ismi evet çok var atlas olabilir mi ? Azra nin yanina
ozlemkzl3 Nrsltn bende asil istiyorum eşimde babasının ismini istiyor asil arif gibi düşünüyoruz daha net değil
kubra_15_07 aysnr_as Oğlum Kayra Yiğit Kızım Zümra Oğlum inşallah elimize almayı nasip etsin Rabbim Alparslan. 😇🥰
Iknr-mls EbruCett erkek olsaydı ismi hazırdı atlas ama kızım olacak isimsiz kaldı karar veremiyoruz 🙄
EbruCett Iknr-mls Benimde kızım olsaydı Adı Nefes olacaktı kısmet oğluşmuş aklınızda olsun bence çok anlamlı 🥰
nesli_bayram6505 Bizde isimde çok kararsız kaldık kızımız olacak.Zeynep Hafsa mi Zeynep meva mi diye düşünüyoruz sizce hangisi guzel
eeebruuu aysnr_as Allah izin verirse kızım olacak 🥰 İsmini de NEFES koyacağız 🥰 Annesiyle babasına bir ömür nefes olsun inşallah 🤲🥰
Esraozcn61 Tuliy5 Hz.Zekeriya’nın eşinin ismi.Ayrıca cennet kapısında bekleyen Melek demek,Allah’ın sözü emri diye geçiyor.Arapça ve İbranice bi isim araştırdık