RefBrs Seydanuurr4 ilk hamileliğimde adet günüm 3 gün geçtikten sonra yapmıştım maalesef kimyasal gebelikti kaybettim bebeğimi. Şimdi 11 haftalık tekrar hamileyim bunu adet zamanında yapmıştım ikisinde de rüyamda gördüm
gamzeeyzc Seydanuurr4 bende rüyamda gördüm canım hamile olduğumu o ay da güzel haberi öğrendim şimdi 6 haftalığız ve şimdide erkek olduğunu hissediyorum bakalım bekleyip göreceğiz ☺️☺️☺️
gamzeeyzc Seydanuurr4 sabredebilihorsan ne mutlu sana bekle tabi ben sabredemeyenlerdenim birde o an tesadüfen hastanenin önünden geçiyordum dayanamadım bir el beni içeri itti 😁😁
Anna-Karenina Seydanuurr4 bende ilk hamileligimde ruyamda test yapiyordum pozitif cikiyordu. Hatta kayinvalidem diyordu kizim kalk bintest yap diye. Uyandim yaptim gercekten pozitif cikmisti. Bi yap bakalim canim
Anna-Karenina Seydanuurr4 adetim 2 gun gecmisti. Dış gebelik gecirdim ozaman ama yinede ruyam dogru cikmisti
Meryem_dncl27 Esleminannesiii ben de ruyamda ikiz bebek var ikiside erkek benim cocuklarim eminim onlari emziriyordjm inslaahh benimkide oyle olur 😊
brfns Seydanuurr4 psikolojik de olabilir çok aklına taktiysan ama bende rüyalara inanıyorum çünkü bundan 4 gün önce rüyamda erkek çocuğumun olduğunu sevdiğimi falan görmüştüm dün kontrolüm vardı ve cinsiyetimiz erkek çıktı :)
Seydanuurr4 brfns yok canım takmadım da ama iki gündğr aynı rüyayla uyanıyorum Bugün kaset test yaptım silik çıktı adetime 6 gün var belirtileri de var ♥️🥰