Zeyna27 Seydanuurr4 bende tersi çıkmıştı 2 kez testimi pozitif gördüm ikisinde de yaptım negatifti şuan hamileyim 7+3 dualarımdasınız isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim
Seydanuurr4 Zeyna27 insallah canım benim benimde belirtilerim var ama adetime daha var siye yapmak istemiyorum bir hafta var
denizinannesi12 Seydanuurr4 bende görmüştüm canım rüyamda bir kere adetim bir gün gecikince test yaptım pozitif çıktı için rahat etmesi için bir test yap istersen adetin geciktiyse
denizinannesi12 Seydanuurr4 canım sen yine adetin gecikmesini bekle erken olduğu için çıkmayabilir yada erken gebelik testi dene
Nurmilla Seydanuurr4 ben hamile olduğumu öğrenmeden kucağında erkek çocuğu görmüştüm gerçekten oglusum oluyor 🎈🎈🎈
[silindi] Ben erken testlerden yapmıştım adetime 5gün kala negatif sonuç verdi sonrasında 6gün daha bekledim bir gün geciktim ve test pozitif çıkmıştı, heyecanınızı anlıyorum ama en azından 2-3 gün daha bekleyin nacizane.
gulsahelmaci Seydanuurr4 ben de rüyamda test yaptım pozitif çıktı sonra gittim erken gebelik testi yaptım ve hamile olduğumu anladım 😂😉 Sen de yap belki pozitif çıkar inşallh 🙏
gulsahelmaci Seydanuurr4 2 gün vardı ama arkadaşım 1 hafta önce yaptı onun benimkinden bile belirgindi 2. Çizgisi benim yumurtlamam geç olmuştu
gulsahelmaci Seydanuurr4 içinden ne geliyorsa onu yap bence. Yaparsanda Negatif çıksa bile üzülme. İnşallah hamilesidir
Nehirimmmmm Seydanuurr4 ay bende gördüm birkaç gün sonra test yaptım pozitifti Gördüm hemşire bana dedi kan testinde pozitif yani hamilesin dedi ve gerçekten de birkaç gün sonra öğrendim ve daha regl günüme de vardı
RefBrs Seydanuurr4 bende rüyamda görmüştüm test yaptığımı pozitif çıkıyordu daha sonra test yaptım pozitifti. İnşallah gönlünüze göre olur 🐣