Sabrinaa Melisaa97 bence normal zaten okudugum durumlarda bu haftalarda o kiloda olması gerekiyormuş, bizimki biraz önden gidiyor sanırım 🙈
ege_ayaz_mom Tughanalpinannesii_ benim iki tane oğlum var biri 2700 gram diğeri 2900 gram doğmuştu kızımda 3500 kilo doğar diyorum ama bakalım aynen dediğiniz gibi önemli olan başka sağlık sorunu olmasın zayifta olsa doğduktan sonra kilo alır zaten 2 gün sonra gorucez bakalım kaç kilo dogucaz 😊🥰
prensesannesiiiiii Ysmnkzz 29 haftalık Ken gitim kilosu 1300dü boynu hatırlamıyorum çarşamba günü kontrolüm var 33+4 olcaz bakalım kaç olmuş prensesim❤️😍
Dido_ prensesannesiiiiii 29. Haftası benim de 1300gr çıkmıştı. Çarşamba kontrolümüz var 32. Hafta olacağız 🥰
Dmteyll Gulsum_96 bana 25.haftamda 800 grm zayif bir bebek olucak demisti doktorum cok moralim bozulmustu
Mucizem58 irmak28 doktor fazla falan dedi i kilosuna merak ettim bende 24+6 856 gram dedi şeker testi girdim sonuçları yarın alcam sizde şeker varmı acaba
deletedmom87894 Ysmnkzz en son 16 haftalıkken öğrenmiştim boy 16 cm kilo 156 gramdı oğluşum şimdi 19 hftalık olduk💙