Mervepera Huri-li 19 haftada bizimkide 21 cm idi perşembe günü randevu 22 haftadayiz bakalim kac oldu 🤭🙈
srpak Haftada 3130 gram ve 49 cm bilemedim çok mu tombiş gidiyor kızım 🤷🏻♀️ şekerim de yok ama doktor yediklerime dikkat etmemi söyledi
Hzlkaya srpak ultrasonda 800 gram yanılma payı var benim kızımda 38.haftada 4200 boyuda 52 cm ölçüldü 38+6da sezeryanla aldılar 3750 49 cm doğdu 🥰😂
Hatice1123 srpak 34. Hafta da 3 kilo 49 cm bana hiç dikkat et demedi doktor iki hafta önden gidiyor sürekli iri bir bebek diyor hep
Emleyla srpak bence normal doktor normal demişti bana 33+2iken gittim 2470 grm çıktı boyunu sormayı unuttum
srpak Tughanalpinannesii_ doktor iki hafta önden gidiyor dedi ama bir sıkıntı görse söylerdi sanırım ben de, eşim de 4500 gram üstü doğmuşuz genetik olabilir
Alyabebekk ksuna33 bence düşük değil ya normal yani. Bende 27 haftaya giricem 835 gr kilosu 33 cm boyu gayet güzel dedi
Tughanalpinannesii_ ege_ayaz_mom sizinki de güzel ☺️ onemli olan sağlıklı olmaları tabi. Ben iri istemiyordum zaten kayınvalidem bayılıyor da iri bebeğe neyse ki bizimki ideal Bakımi kolay oluyormuş öyle diyor iri bebek için. eşim 4 kilo doğmuş bence alakası yok ben 1 kilo doğmuşum ama bakımim zor olnamis her bebek gibi yani 😄🤷🏻♀️
ege_ayaz_mom Tughanalpinannesii_ benim iki tane oğlum var biri 2700 gram diğeri 2900 gram doğmuştu kızımda 3500 kilo doğar diyorum ama bakalım aynen dediğiniz gibi önemli olan başka sağlık sorunu olmasın zayifta olsa doğduktan sonra kilo alır zaten 2 gün sonra gorucez bakalım kaç kilo dogucaz 😊🥰
Sabrinaa Melisaa97 bence normal zaten okudugum durumlarda bu haftalarda o kiloda olması gerekiyormuş, bizimki biraz önden gidiyor sanırım 🙈
Elifgoktug1 Ysmnkzz 21 haftada 29 cm 533 gramdi 24+6 yiz çarşamba birdaha gidicem bakalim ne kadar olmus🌸💜
babynil @Eliza22gzm 35de 2400 1hafta onden gidiodu ama artk haftasinda gidio dedi doktor. 3kiloyu buluruz ins dogana kadar 🙈 bende seker cikti o yuzden biraz kilo almamiz falan durdu ben kilo kaybediorm hep o alio yine dep
Eliza22gzm babynil benim tosuncuk erken gelmeye çalışıyor 24.haftadan beri o yüzden hep 2 hafta önde gitti acelesi var o yüzden bide doktor genetiğe bağlı dedi 🤣 aslında hep önde gidiyor diye bendede şekerden şüphelendiler ama çıkmadı valla kilolu olması gözümü korkutuyor zaten hamileliğimde çok zor geçiyor hayırlısı bakalım inşallah sağlıkla gelsinlerde kilo çok önemli değil 🥰
Ygzalp_16 babynil benim de aynı hep önden giderdi 35 haftada 2500 cıktı düşük geldi bana haftasıyla uyumlu 3200 doğar ortalama dedi dr şeker de çıkmadı ama bebeğim az almaya başladı kilo anlamadım…ama olsun 3 kilolar da ideal saglikli olsunlar da
Dilanilhn babynil benimde bu gece 35 olcak bugün doktora giitk 2.400 dedi ama 2.500 olmalıydı ideal öyle dedi sizin doktor oyle diyince şaşırdım aynı haftalar ve farklı yorumlar benim kızımın karin gelişimi de 1 hafta geride oyle dedi cumaya kontrole çağırdı tekrar