Esraelmas41 35 haftalıkken gittim yani geçen hafta 3 kilo 5 gram boyu da 49 cm di yarın 36 haftalık tekrar kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş ❤️❤️
elaweannesi Semraprm ben 30 haftalıktım 1650 dedi doktorum sankide tombik gibi bebişin ay inşallah ya öylede güzel ben sewiyorum
Dmteyll Gulsum_96 bana 25.haftamda 800 grm zayif bir bebek olucak demisti doktorum cok moralim bozulmustu
Eliza22gzm DaglarKiziReyhan valla özellikle birşey yapmadım başından beri hep önce gitti öylede gidiyor ama Muz,soda,kaşar peynir,pekmez bunları devamlı tüketiyorum doktorum etkisi vardır dedi fakat en önemli etken genetik olduğunu söyledi🤷🏻♀️
Busra2013 Eminenurkk ne yedın kız ole benım kontrolum 28+6 da bakalım kac nasıl 2 kılo oluo sızınkı ondemı ?
Egemence Sukran3334 ultrason kağıdında fl diye bi değer var onu 7 y le çarpınca boyuna ulaşmış olursunuz
EdaAkyel Biz 8+5 iz doktor randevumuz vardı bugün 2cm boyuna ulaşmışız rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese😊
Efeayaz Rumiaba üzülme ben 36. Haftalığım kilosu 2200 grm 2 haftadan geriden geliyor dedi benimde moralim bozuk senin gayet iyi korkma
Sweet_mom Kedisever bende seninle aynıyım doktor iri dedi cuma suni sancı vercem bebek iri dedi haftaya beklerse normalde zorlanırsın dedi sana bişey dedimi
Kedisever Sweet_mom yok 4 kıloya kadar normal dogum yapılabılıyormus once suni deneriz sonra sezeryan dedi cati muayınesi bıle yapmadı.
Cglnrskmk 18+3 bugün gittim kontrole 410gr 25 cm dedi😍🧿🧿 ama hala cinsiyetimiz belli değil erkekti kıza döndü hala göstermiyor 🙈😀