DaglarKiziReyhan Eliza22gzm maşallah neyle beslendiniz bende topaç gibi çocuk doğurmak istiyorum ama benim 32. Haftada 1850 gram
Eliza22gzm DaglarKiziReyhan valla özellikle birşey yapmadım başından beri hep önce gitti öylede gidiyor ama Muz,soda,kaşar peynir,pekmez bunları devamlı tüketiyorum doktorum etkisi vardır dedi fakat en önemli etken genetik olduğunu söyledi🤷🏻♀️
Ada3636 Merhaba ben doktora gittim bugün karın icim kucükmüs bebek beslenmyrmş ölebilirmıs Allah korusun bugun 27+6 haftalığız yarin 28 olmaz kilosu da 947 gram karşilastinizmj böyle bur durumla
Kelebekkkkkk Serpilikra benim aynı haftada 1750 gr dı kızım. Doktor bana normal dedi stres etmeyin bence düzenli beslenin
ZehraMert Havvanrs ben herşeyi yedim hiç dikkat etmedim ya ekstra günlük bi tane muz yedim onun da kilo yaptığını bilerek yedim bebişe vitamin ve kilo olarak yarıyan yiyeceklerden biri
Smyrayldrm Deletedmom_289 amın cnm benım sızınkı de Allah bagslasın ınslh 😍 saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm
Twinkle EmosssNur nededi doktor kilosuna benimki her gittiginde iri bi cocuk olmucak cok kilolu bekleme diye moralimi bozuyor a
Elif351 34 haftalığız kilosu 2500 gram doktor 1 hafta önden gidiyor dedi sizce kilosu iyi mi ve ben 35 haftalık olarak mı sayacam yoksa 34 mü anlamadım
Bilinmezinannesi Elif351 önden gitme olayı sonradan değişir 34 sayacaksınız. Bana 34+6 da 2580 dedi haftasıyla uyumlu dedi önden gidiyor dedi
Semraprm 30 haftalıkken gittiğimizde 1998 grmdı suan 34üm bilmiyorum tombik bi bebek mi doktora göre sınırda gidiyoruz tombik diyor
elaweannesi Semraprm ben 30 haftalıktım 1650 dedi doktorum sankide tombik gibi bebişin ay inşallah ya öylede güzel ben sewiyorum