Duruliyaninannesi dakpinar- sakin ol canim nişan normalde sümüksü şeffaf icinde kan olabilecek bi akıntı şeklinde bide akintidan biraz fazla gelir oylemiydi sancin filan varmi
dakpinar- Duruliyaninannesi o şekilde değil benim kuzum adet biterken son lekelenme şeklinde olur ya hani öyle işte , ara ara geliyor ama peçete ile silince . Sancı ben hissetmiyorum ama aşağıda baskı çok ve nst de bir kaç sancı çıktı
kcnr dakpinar- kızmı erkek bebek mi bekliyorsunuz acaba 👼☺️Benm erkekte 40 ı tamamlar diyor herkes bende 38 gibi sağlıklıysa gelmesinden yanayım 😬
dakpinar- Meral96 gittim geldim kuzum nst ye falan bağladılar sancı biraz çıktı durdurdular ama ara ara kahve leke hala geliyor
Duruliyaninannesi dakpinar- hayirlisi olsun kuzucum az kalmış zaten herşey gönlünce olsun inşallah sağlıkla al kucağına bebisi🤩🤩
dakpinar- Duruliyaninannesi Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz 🤲🏻🥰❤️
Bilgen90 En hayırlı zamanda sağlıkla kavuşun inşallah. Benim de sezeryan günüm 21 Aralık öncesinde gelecek diye korkuyorum
dakpinar- Bilgen90 amin canım benim inşallah, 23 Aralık benim de ama beklemicek sanırım cunku hafif regl ağırsa gibi ağrılarım başladı 🥺 sezeryan benim ? Sizin peki
Baharozdemir dakpinar- benim de dün lekelenmem oldu. Dr yazdım normal takipte kal dedi. Ara ara var hala. Perşembe kontrolum var belli olur herhalde dimi ne olacağı?