iki_bal_annesi58 dakpinar- canım şimdi nasıl hareket etti mi gobegine hafiften vurunca hareket ediyormuş doktor öyle demişti kuzenime
2-prensesannesiii dakpinar- korkma sakin ol hazırlan bir doktoruna git benim nişanım geldiği gece doğum yaptım . Gittiğimde sancimda yoktu ama 3 cm açılma olmus doğum başlamış demişti
Dmlkdr dakpinar- sağlık ocaklarında kalp atışı dinliyorlar gidin bence içiniz rahat etsin endişe duymayın annesi iyidir o🤲🏻
marbling10 dakpinar- aa yeni gördüm naptın son durum ne? Nişan olabilir hiç görmedim bilgim yok ama devam ediyor mu?
dakpinar- marbling10 devam etmiyor kuzum , bebeği hareket edecek mi diye takip etmemi söyledi doktorum
MomofOne dakpinar- benimde geldi kahverengi leke ebemi aradim sordum. Rahim de acilma oluyorsa ozaman geliyormuş o leke eski birikmiş kan diye söyledi benim ebem
nevarneyokk dakpinar- Bu haftalarda lekelenme normal diye biliyorum aşkım . Zaten kahverengi kan kırmızı değil , eski kan yani . Rabbim yardımcın olsun İnşallah hiç bir şeyiniz yoktur
dakpinar- 2-prensesannesiii sanki minikte sancım başlıyor gibi ay bilemiyorum psikolojik mi anlamadım eşimi bekliyorum canım ❤️
Mercimegim4 dakpinar- Ay canım bende heyecanlandım şimdi 🤗 sakin ol sol tarafına yat hareketini bekle zaten etmese bile hemencecik doktoruna gidersin haberdar edersin. Ayyyy hadi gelse keşke🙈🙈🙈🤗🤗🤗🤗
Busrakrkya dakpinar- bişey yapmaniza gerek yok . Beyaz veya sarı sümüksü akıntı 3 veya 10 gün içinde Kahverengi akıntı 1veya 10 gün içinde Pembe veya kırmızı 1 veya 3 gün içinde doğum beklenir. Eğitimde öğrenmiştim . Panik yapmayin