demetemre misirveannesi hicc yok, hiç hissetmiyorum desem yeridir. Hafif bir sızı gibi hissediyorum o kadar 🤷🏻♀️😔 keşke daha çok hissetsem
demetemre Merve_0109 darısı başıma inşallah benimki kolay olur ama açılma falan olmayınca zor olacak heralde
Merve_0109 demetemre Benim açılmam olmadı düşün 12 saat Suni sancı yememe rağmen 0 açılma en sonunda doktorum suyumu patlatı ve 2 saat içinde kızım dünyaya geldi bu arada 2 gün hastenede yatım
demetemre hunilimom evet inşallah ama sancıyi çok hissetmiyorum, bir de düzenli olup olmadığını anlayamıyorum, birrr deeeee bebek daha yukardaymis 🙄🤷🏻♀️
hunilimom demetemre düzenli demek suan saat 18:10 da geldi ilk sancı 18:30 da 18:38 18:35 böyle böyle düzenli gelir oturtmaz daha çok batar
demetemre hunilimom artarak devam etmesi gerekiyor sanırım. 👍🏻 Kaynanam da salonda oturuuo gidiyim de yatakodasinda squat yapayım oooof off sinirden gelmiyor bu çocuk ben anladim
hunilimom demetemre evet canım git gide artar mesela duşa gör sancın çok olduğunu düşünüyorsan geçmezse doğum sancısıdır sancın geldiğini hissettiğin an squat yap
demetemre hunilimom sancınin hiç gitmediği oluyor mu peki, uzun uzun mesela 5 dakika sizi gibi bel agrisi gibi
demetemre Merve_0109 yaaaa 🥺🥺🥺 benim.de.acilmam.1,5 o da zorladı doktor anca 1,5 oldu.. ya o kadar canım sıkılıyor kindogmauacak açılma olmayacak diye..
demetemre hunilimom aynen öyle benimki. Dur bakalım gece beni durdurmazsa aksiyonlu bir doğum hikayem olur 😁😁 hadi insallahhhhhh