Elifinannesi_ tomrisveannesi Bana özelde 2 parmakla bakıyorlardı . Devlette elini hissettim resmen ama Allahtan 4 parmağını sokmuş 😬😂🤭 makata kadar bi sancı hissettim ilk defa böyle yapıldığını gördüm. Normalde hiç korkum yoktu ama bi kötü oldum 🤭
Ebrarliya HaticeBerkayBalat3103 canim 1 cmle 5 gun gecti nisan gelince hastaneye gittim 2 cm demisti sanci duzenliydi bnm 11 de suni verdiler sabah 15:15 de kucagimdaydi allah kolay dogumlar versin acele etme belki siklasmasini bekliyorlardir bi avazda kavus kuzuna canim 🥰😍
Askpare HaticeBerkayBalat3103 allah hayırlısıyla sağ sağlim kurtulmanı bebeğini kucagına almayı nasip etsin kolay doğum olsun inşallah 🤍👶🏻🤲🏻
Zeynosunannesii HaticeBerkayBalat3103 yok bende başta özel bişey yapmadım zaten ilk 36da yaptı benim çatal muayensiini o zmn açıklık var bı cm demişti benimde kendiliğinden ilerledi 2 cmde kaldı ama 39a kadar
Zeynosunannesii 2 cm açıklıkla 3 hafta gezdim bende suniylede başlatmak istemedim doğumu çünkü vakit var diye öyle dolaştık en son suyum geldi 39da hastaneye gittim 4 cm olmuş hicbisey yapmadan 4 cm açıklıkla suni verdiler yine bı sıfır önde başladım aslında 😃
Zeynosunannesii Yani sizin 2 cm acikliginiz var diye bu sabaha doğurursunuz anlamı taşımıyo kendiliğinden olan bişey sanırım o çok telaşlanmayin ben 3 hafta gezdim 2 cmle
HaticeBerkayBalat3103 @Ebrarliya Aminn inşallah sağsağlim kavuşsam başka bişey istemem rabbim bekleyen herkese kolay dogum nasip etsin inşallah 🙏🙏☺️
HaticeBerkayBalat3103 @Askpare Allah razı olsun Aminn rabbimin izniyle inşallah 🙏🙏bekleyen herkesin kolay dogumu olsun inşallah ☺️🙏🤲
HaticeBerkayBalat3103 @Zeynosunannesii evet dogru evdeyim zaten suyumun gelmesini bekliyoruz gelirse tabi dogru düzgün sancım da yok zaten beklemedeyiz 😃rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ☺️🙏
Aseless HaticeBerkayBalat3103 yok valla baya gerçek benim doğum sürecim baya bı zor oldu Allah herkese bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah 😃
HaticeBerkayBalat3103 @Aseless yaa üzüldüm şimdi ama sonu güzel bitmiş ya çok şükür rabbim herkese kolay dogum nasip etsin inşallah 🙏☺️